Anasayfa Haber Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, Dayanıklılık Testinden Başarıyla Geçti

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, Dayanıklılık Testinden Başarıyla Geçti

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Popüler YouTube yayıncısı JerryRigEverything, tek parça halinde kalıp kalamayacağını görmek için bugüne kadarki en büyük Samsung tableti olan Samsung Galaxy Tab S8 Ultra modelini dayanıklılık testine sokmaya karar verdi.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra’nın 14,6 inç boyutundaki Super AMOLED ekranı, Mohs sertlik ölçeğinde altıncı seviyede çiziklerle test edildi. Aynı zamanda tabletin ekran içi parmak izi tarayıcısı da yedinci seviye Mohs mineralleriyle ciddi düzeyde çiziklere maruz bırakıldı ve bu çiziklere rağmen parmak izi tarayıcı hala çalışmaya devam etti.

Tüm bunların yanı sıra YouTube yayıncısı, Samsung tableti esneklik açısından da test etti ve cihaz bükülmeden sertliğini korumayı başararak bu testten de başarılı bir şekilde çıktı. Bazı büyük akıllı telefonlar ve tabletler o kadar sert değil ve aşırı güç altında bükülür. Galaxy Tab S8 Ultra’nın da 14,6 inç boyutunda devasa bir ekrana ve 5,5 mm kalınlığa sahip olması nedeniyle yapısal sertlik açısından o kadar iyi olmayabileceği varsayılabilir, ancak esneklik testi durumun hiç de öyle olmadığını gözler önüne seriyor.