Anasayfa Haber Samsung Galaxy M53 5G Depolama ve Renk Seçenekleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy M53 5G Depolama ve Renk Seçenekleri Sızdırıldı

Galaxy M53 5G Lansman

Samsung’un yaklaşmakta olan akıllı telefonu Galaxy M53 5G’nin depolama ve renk seçenekleri lansman öncesinde ortaya çıktı.

Samsung, 22 Nisan tarihinde yeni Galaxy M serisi akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Yaklaşan Galaxy akıllı telefonun fiyatlandırma ve bulunabilirlik ayrıntıları da bu tarihte yapılacak etkinlik ile açıklanmış olacak. Resmi lansman öncesinde, ortaya çıkan yeni bir sızıntı ise akıllı telefonun RAM, depolama ve renk seçeneklerini ortaya koyuyor.

Tipster Sudhanshu, akıllı telefonun bahsi geçen detaylarını kullanıcılar ile paylaştı. Tipster, Samsung Galaxy M53 5G akıllı telefonun iki farklı depolama seçeneği ile geleceğini iddia ediyor. Telefonun temel modeli, 6GB RAM ve 128GB depolama seçeneği ile gelecek. 128GB dahili depolama ile birlikte 8GB RAM seçeneği de bir başka yapılandırma seçeneği olacak. Buna ek olarak tipster, akıllı telefonun iki farklı renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunulacağını belirtiyor. Bu renk seçenekleri de mavi ve yeşil olarak sıralanıyor.

Samsung Galaxy M53 5G

Samsung Galaxy M53 5G, 6.7 inç Full HD+ AMOLED ekrana sahip olacak. Ekran, 120Hz yenileme hızını destekliyor. Ayrıca ekranda ön kamera için bir delik mevcut. Telefonun arka bölümünde ise dörtlü arka kamera kurulumu tercih edilmiş. Dörtlü kurulum içerisinde 108MP ana kamera sensörü yer alıyor. Ana kameraya 8MP ultra geniş kamera sensörü ve iki adet 2MP’lik sensörün eşlik ettiğini belirtelim. Telefonda yer alan ana kamera, optik görüntü sabitleme (OIS) desteğine sahip olacak. Bunun yanı sıra, telefonun ön bölümünde de 32MP’lik selfie kamerası bulunuyor.

Akıllı telefonda ayrıca, MediaTek Dimensity 900 SoC bulunuyor. Cihaz, 25W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh batarya barındıracak. Bunun haricinde telefon, bir microSD kart aracılığı ile depolama alanı genişletme desteğini de sunuyor. Kullanıcılar, bu yöntem ile depolama alanını 1TB’a kadar genişletebilecekler. Samsung Galaxy M53 5G ayrıca, yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı ve AI yüz tanıma kilidine sahip olacak.

Son olarak akıllı telefonun kutudan Android 12 tabanlı One UI 4.1 ile çıkacağını belirtelim.