Anasayfa Haber MediaMarkt, 88. Mağazasını Zorlu AVM’de Açtı

MediaMarkt, 88. Mağazasını Zorlu AVM’de Açtı

Mediamarkt Zorlu AVM

Büyüyen tüketici elektroniği pazarıyla birlikte perakende mağazaları ve online mağazaların kapsamı genişliyor, şirketler mağaza sayısını artırmaya ve yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bunlardan biri de hem fiziksel hem de online mağazaya sahip MediaMarkt.

MediaMarkt, 2023’e kadar 100 mağaza hedefiyle yeni mağazalar açmaya devam edecek. Bu mağazalardan en yenisi, Zorlu AVM’de açılan yeni mağaza oldu. MediaMarkt, fiziksel mağazalarıyla “deneyim mağazası” adını verdiği konsepte dikkat çekiyor ve “Mağazalarımız bizim uzmanlığımızı tüketicilerimizle buluşturduğumuz, ürün çeşitliliğimizi gözler önüne serdiğimiz, satış öncesi, sırası ve sonrası hizmetlerimizle tüketicimizle bağ kurduğumuz yerler.” olarak tanımlıyor.

Şirketin Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım’ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde;

“Zorlu AVM’deki mağazamız en yeni deneyim mağazamız olacak”

Yenal Gökyıldırım
MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım

Özellikle teknoloji alışverişlerinde deneyim mağazalarının önemine dikkat çeken Gökyıldırım, Zorlu AVM’de açtıkları 88’inci mağaza vesilesiyle bu konudaki vizyonlarının tekrar altını çizdi. Gökyıldırım şöyle devam etti: “Mağazalarımız bizim uzmanlığımızı tüketicilerimizle buluşturduğumuz, ürün çeşitliliğimizi gözler önüne serdiğimiz, satış öncesi, sırası ve sonrası hizmetlerimizle tüketicimizle bağ kurduğumuz yerler. MediaMarkt olarak hayatımızın her alanına giren teknolojiyi, tüketicilerimize tüm kanallarımızdan en iyi deneyimi sunarak ulaştırmak, müşterilerimize en iyi hizmeti vermek ve ihtiyacı olan ürüne en hızlı şekilde cevap vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. “Hizmette Fark Yaratan” modelimizle ana odağımıza her zaman insanı koyuyoruz. Teknolojiyi iyi kullanan ‘uzman’ insan kaynağı ile perakendecilikte fark yaratıp, nitelikli işgücüyle sektöre katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”