Anasayfa Haber Bülten realme, Son Teknoloji Ürünlerini Tanıtmaya Hazırlanıyor

realme, Son Teknoloji Ürünlerini Tanıtmaya Hazırlanıyor

realme TechLife Robot Süpürge

realme’nin heyecanla beklenen ekosistem ürünlerinden realme TechLife Robot Süpürge, halihazırda Türkiye pazarına geçtiğimiz aylarda getirdiği amiral gemisi realme GT Master ve en kısa zamanda Türkiye pazarına gelmesi planlanan realme GT 2 Pro, tüm detaylarıyla 21 Nisan Perşembe 21:00’de realme Türkiye Facebook hesabı üzerinden yapılan canlı yayınla tüketicilerin beğenisine sunulacak.

realme TechLife Robot Süpürge

realme’nin heyecanla beklenen ekosistem ürünlerinden realme TechLife Robot Süpürge, 21 Nisan Perşembe günü 21:00’de realme Türkiye Facebook hesabı üzerinden yapılan canlı yayınla Türkiye pazarı için tanıtılacak. realme, AIoT 1+5+T olarak adlandırdığı stratejiye göre; 1 ile kullanıcının merkezi cihazının bir akıllı telefon olduğunu, 5 olarak adlandırdığı ikinci kategoride dizüstü bilgisayarlar, TV’ler, akıllı saatler, kablosuz kulaklıklar ve akıllı hoparlörleri, üçüncü kategori olan T ise diğer tüm akıllı ev cihazlarını işaret etmektedir. AIoT 1+5+T stratejisine uygun olacak şekilde tüketicilerin önce ceplerine sonra da evlerinin her köşesine girme niyetiyle Türkiye pazarına robot süpürgesiyle beraber yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Tüm akıllı cihazlarla uyumlu biçimde çalışan realme Link uygulaması, tüketicinin ayrılmaz parçaları haline gelen akıllı saat, TWS kulaklıklar, ev destekçilerinin de vazgeçilmez bir parçası olacak.

realme TechLife Robot Süpürge

realme TechLife Robot Süpürge, ev temizliğindeki en büyük yardımcınız olabilmek için kullanışlı özellikler ile donatılmıştır. realme TechLife Robot Süpürge, LiDAR Akıllı Haritalama ve Navigasyon Sistemi sayesinde süpürgenin bulunduğu alanı 360 derece lazer taramalar ile %98 doğrulukla haritalar ve en uygun temizlik rotasını oluşturur. Daha sonra realme mobil uygulaması üzerinden temizlenecek alanları seçebilir, kablo, bitki, cam gibi hassas eşyaların bulunduğu alanlara sanal duvar çekerek robotunuzun bu alanların dışında kalarak temizlik yapmasını sağlayabilirsiniz. TechLife Robot Süpürge, güçlü motoru ile yolunun üzerindeki engelleri aşarak temizliğe ara vermeden devam eder. 5200 mAh büyüklüğündeki bataryası, 600 mL toz ve 300 mL su bölmesi sayesinde 5 saate kadar durmadan temizlik yapma kapasitesine sahiptir. realme TechLife Robot Süpürge, 3000 Pa’lık yüksek emme gücüne sahip süpürgesinin yanında paspas özelliğine de sahip. Aynı zamanda TechLife Robot süpürge, Akıllı Yüzey Adaptasyonu Teknolojisi sayesinde bulunduğu yüzeyi gerçek zamanlı olarak tanımlar, köşe duvar ve halılar gibi derinlemesine temizlik gerektiren bölgelerde hareket hızını düşürerek emme gücünü artırır.

Kullanıcı dostu

realme TechLife Robot Süpürge, sahip olduğu kullanıcı dostu özelliklerle her türlü temizlik ihtiyacınızı karşılarken kullanışlı bir deneyim sunar. Akıllı su deposu sayesinde evin farklı bölgelerinin temizlik ihtiyaçlarına göre su kullanımını kontrol ederek tasarruflu ve uzun süreli bir kullanım sağlar. “Y” şeklinde paspaslama özelliği sayesinde paspas yaparken evinizi derinlemesine temizler. 55 dB çalışma sesi sayesinde siz fark etmeden çalışır, şarjı bittiğinde veya temizliği tamamladığında otomatik olarak şarj istasyonuna yerleşir. Sağlam yapısıyla evcil hayvan bulunan evlerin de vazgeçilmez yardımcılarından biri olacak TechLife Robot Süpürge, ayrıca Google Assistant ve Alexa ile de tam uyumlu olarak çalışmaktadır.