Anasayfa Haber Bülten MSI, 3 iF Ödülü Kazandı

MSI, 3 iF Ödülü Kazandı

2022 Red Dot Tarasım Ödüllerinin heyecanı yavaş yavaş yatışıyor. Oyun, içerik tasarım ve ticari donanımlarda tanınan MSI, iF DESIGN AWARDS etkinliğinde oyun donanımları/VR/AR kategorilerinde 3 farklı ödüle layık görüldüğünü duyurdu.

Bu yıl ödül kazanan ürünler Stealth GS77 oyuncu laptopu, MEG Z690 GODLIKE anakart ve MPG Z690 FORCE WIFI anakart oldu. MSI Pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı Sam Chern, “iF DESIGN jürisi tarafından tercih edilmekten gurur duyuyoruz. Bu ödüller ürünlerimizi tasarım kalitesi, işlevsellik ve yenilikçilikle üretmeye kendimizi adamış olmamızın bir kanıtı. içerik tasarımcıları ve oyunculara en yeni tasarımları sunmaya devam ediyoruz”, dedi.

MSI Stealth GS77 Laptop

Hem iş, hem de oyun amaçlı üretilen 17.3 inç ekranlı Stealth GS77, güçlendirilmiş çinko alaşımlı menteşelere sahip. Siyah kumlama metal kasası 20.1~20.8 mm inceliğinde.

MSI Stealth GS77 Laptop

Kasanın altında ise Stealth GS77, 4K UHD 120Hz’e kadar panel, Intel’in 12.nesil Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti ekran kartı barındırıyor.

Stealth GS77, performansına ek olarak 99.9Whr bataryası, WiFi 6E kablosuz bağlantısı ve Windows Hello desteğinin yanında kapsayıcı bir ses deneyimi için 6 adet dahili Dynaudio hoparlöre sahip. Stealth GS77, gündüz iş profesyonelleri, geceleri oyun tutkunları için ideal bir seçenek.

MSI MEG Z690 GODLIKE Anakart

Şirketin Intel Z690 yongasetinde yeni amiral gemisi olan MSI MEG Z690 GODLIKE anakart, sektörde bir ilk olan çıkarılabilir 3.5” IPS dokunmatik ekranlı MVision Dashboard ile sistem durumu, saat frekansları ve daha birçok değeri anlık olarak izlemenize olanak tanıyor.

Oyun tutkunları için üretilen bu anakart ayrıca 20+2 doğrudan güç fazı, 105A Smart Power Stage tasarımı, çift 8-pin güç konnektörü ve Core Boost teknolojisine ek olarak 8 katmanlı sunucu sınıfı 2oz kalınlaştırılmış bakır PCB’ye sahip.

MSI MEG Z690 GODLIKE Anakart

Bu anakart ayrıca giriş-çıkışları ile de dikkat çekiyor. MSI LAN Manager ile desteklenen tümleşik 10G Super LAN ve WI-FI 6E çözümüne ek olarak çift Dual Thunderbolt 4, USB 4.0, çift Lightning PCIe 5.0 Slotu, en yeni DDR5 bellek, çift ön panel USB 3.2 Gen 2×2 20G Type-C, Audio Boost 5 HD ve MSI Center yazılımı sunuluyor.

MSI MPG Z690 FORCE WIFI Anakart

Boylu boyunca buz rengi heatsink ile hafif bir estetik anlayışını çağrıştıran MPG Z690 FORCE WIFI, yeni donanımlar ve işlevlerle donatılmış.

MSI MPG Z690 FORCE WIFI Anakart

Öne çıkan özellikleri arasında tabii ki yeni PCIe 5.0 ve DDR5 desteği mevcut. SMT lehim ve MSI Memory Boost teknolojileri ile MPG Z690 FORCE WIFI uç noktada bellek performansı vadediyor. Ayrıca 5G LAN ve Wi-Fi 6E çözümleri ile güvenilir, kararlı ve güvenli ağ bağlantısı sunuyor. Bunlara ek olarak 18+1+1 doğrudan güç fazı destekleniyor.