Anasayfa Haber PS Plus Mayıs 2022 Oyunları Açıklandı

PS Plus Mayıs 2022 Oyunları Açıklandı

PS Plus Mayıs 2022

Sony tarafından PS Plus Mayıs 2022 ücretsiz oyunları duyuruldu. Sunulacak oyunlar arasında FIFA 22, Tribes of Midgard, Curse of the Dead Gods yer alıyor. Özellikle FIFA 22’nin birçok oyuncuyu oldukça memnun edeceğini tahmin ediyoruz.

PS5 ve PS4 için EA Sports’un popüler futbol simülasyonu FIFA 22’de Ultimate Team’de hayalinizdeki kadroyu kurabilir, Kariyer Modunda kulübünüzü oluşturabilir ve yeniden tasarlanan Volta Football moduyla sokaklarda kendinizi şık bir şekilde ifade edebllirsiniz. PS4 ve PS5’te yerel veya çevrimiçi rekabetçi çok oyunculu maçların keyfini çıkarırken PS5’in gücü yeni nesil HyperMotion teknolojisiyle her maçı daha da gerçek kılıyor.

Yine PS5 ve PS4 için olan Tribes of Midgard’da ise hayatta kalma ve ARPG türlerini İskandinav mitolojisinin evreninde geçen renkli bir kooperatif veya solo deneyimde harmanlıyor. Odin’in kendisi tarafından hayata döndürülen bir Einherjar olarak, siz ve en fazla 10 oyuncudan oluşan kabileniz, Seed of Yggdrasil’i Ragnarök’ü getirmeye çalışan kötü güçlerden korumanız gerekecek. Birlikte, yeni silahlar, destansı zırhlar yapmak ve köyünüzü güçlendirmek için gerekli kaynakları, malzemeleri ve gizli hazineleri toplamak için Midgard’ın vahşi doğasını keşfetmeniz ve keşfetmeniz gerekecek.

Son olarak PS4 için Curse of the Dead Gods adlı beceri tabanlı, tek oyunculu roguelike oyununda lanetli bir tapınağı, görünüşte sonsuz bir labirenti, dipsiz çukurları, ölümcül tuzakları ve canavarları keşfedeceksiniz. Açgözlülüğünüz sizi ölüme götürecek ama bu bir kaçış değil. Tekrar savaşmak için ayağa kalkmanız gerekiyor. Kendinizi durdurulamaz kılmak için mistik kalıntılar ile bir silah cephaneliği toplayacaksınız ancak her güçlü lanet iki ucu keskin bir kılıç olabilir ve her denemede oyun tarzınızı etkileyen benzersiz lanetler yaratabilir. Bu yerde kalan habis tanrılara meydan okuyacaksınız.

Bu yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunlarının 3 Mayıs tarihinde sunulacağını da hatırlatalım. Geçtiğimiz ayın oyunlarını kütüphanenize eklemek için 2 Mayıs ise son gün.

Diğer taraftan yeni PlayStation Plus Türkiye üyelik fiyatları da belli oldu.

PS Plus Mayıs 2022 Oyunları

  • FIFA 22
  • Tribes of Midgard
  • Curse of the Dead Gods