Anasayfa Haber Samsung T7 Shield Taşınabilir SSD Tanıtıldı

Samsung T7 Shield Taşınabilir SSD Tanıtıldı

Samsung T7 Shield

Samsung, T7 serisi taşınabilir SSD serisine şimdi de dayanıklılığı ile öne çıkan yeni bir model ekledi. Samsung T7 Shield taşınabilir SSD hem yüksek performans hem de dayanıklılığı bir arada sunuyor.

Sürücü IP65 derecesi ile üç metreye kadar yükseklikten düşmelere dayanabilirken, toz veya su ile temas ettikten sonra da verilerinizin bozulmamasını sağlayabilecek nitelikte. Ürün sağlamlık sunarken aynı zamanda sadece 98 gram ağırlığı ile kompakt ve hafif bir yapıya sahip. T7 Shield, iki depolama konfigürasyonunda ve üç renk çeşidi ile sunuluyor. Kullanıcılar 1 TB ile 2 TB kapasitenin yanı sıra mavi, beyaz ve siyah renk seçenekleri arasından seçim yapabilecek.

Performans anlamında ise SSD 1.050MB/s’ye kadar okuma ve 1.000MB/s’ye kadar yazma hızları sağlayabiliyor. Bu anlamda sürücü T5’ten yaklaşık iki kat daha hızlı olarak karşımıza çıkıyor.

T7 Shield’i bir USB-C bağlantı noktası kullanarak birden fazla cihazla kullanmak mümkün. Sürücü Windows 7, macOS 10.10 ve Android 5.0 veya üstünü destekliyor. T7 Shield, USB-C’den USB-C’ye ve USB-C’den USB-A’ya olmak üzere iki kabloyla birlikte geliyor.

Samsung T7 Shield’in fiyatı ise 1 TB için 160 dolar ve 2 TB için 290 dolar.