Anasayfa Haber WhatsApp Mesaj Tepki Özelliği Herkes İçin Kullanıma Sunuldu

WhatsApp Mesaj Tepki Özelliği Herkes İçin Kullanıma Sunuldu

whatsapp emoji mesaj tepki

Meta, WhatsApp için geliştirilen Mesaj Tepki özelliğini ilk aşamada bazı beta kullanıcıları için kullanıma sunmuştu. Şirket şimdi ise söz konusu özelliği herkese açıyor.

WhatsApp Mesaj Tepki özelliği, uygulamayı güncelleyen iOS, Android ve Masaüstü kullanıcıları için kullanıma sunuldu. Beta sürecinde test edilen özellik, geri bildirimler sonrasında son halini alarak yayınlanmış oldu. Mesaj tepki özelliği, her mesaj için Beğen, Sev, Gül, Şaşırmış, Üzgün ​​ve Teşekkür emojilerini kullanarak insanların mesajlara tepki vermesini sağlayacak.

Yeni özellik normal sohbetlerde ve grup sohbetlerinde kullanılabiliyor. Herhangi bir mesaja emoji ile tepki vermek istiyorsanız, söz konusu mesaja basılı tutup çıkan emojilerden birini seçmeniz yeterli olacak. Ayrıca bu tepki sizin mesajlarınızdan birine yapılıyorsa, varsayılan olarak açık gelen bildirimle bilgilendirileceksiniz.

whatsapp mesaj tepki özelliği
Kaynak: WABetaInfo

Özellik nihayet bugün daha fazla kişiye sunuluyor ancak özelliğin herkese ulaşmasının 7 gün kadar sürebileceğini belirtelim. Ek bir işleme gerek kalmadan, yalnızca uygulamayı güncelleyerek kullanıma hazır hale geleceksiniz.

Son olarak Meta’nın WhatsApp için Son Görülme Durumu özelliğinin seçeneklerini genişlettiğini hatırlatalım.