Anasayfa Haber Avatar: The Way of Water İçin İlk Fragman Yayınlandı

Avatar: The Way of Water İçin İlk Fragman Yayınlandı

Avatar: The Way of Water İlk Fragmanı

Merakla beklenilen Avatar: The Way of Water için ilk fragman nihayet görücüye çıktı. The Way of Water, sonraki dört Avatar devam filminden ilki olarak gelecek. Usta yönetmen James Cameron’un imzasını taşıyan film ilki gibi yine adeta bir görsel şölen sunuyor.

Fragman, Pandora‘nın parlak mavi sularının üstünde ve altında seyahat ederek yeni balina benzeri yaratıkları tanıtıyor ve ilk filmde tanıtılan serinin imzası olan uçan yaratıkları Toruk’u gösteriyor.

Filmin resmi özetine göre Avatar: The Way of Water, ilk filmdeki olaylardan on yıldan fazla bir süre sonra geçiyor ve Sully ailesinin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikayesini, onları takip eden sorunları, kat ettikleri mesafeleri anlatmaya başlıyor. Filmde ailenin hayatta kalmak için verdikleri savaşlara ve katlandıkları trajedilerie tanıklık edeceğiz.

Yaklaşan devam filminde Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi ve Kate Winslet yer alacak.

Avatar: The Way of Water, 16 Aralık’ta sinemalarda gösterime girecek.