Anasayfa Haber OPPO K10x Özellikleri TENAA Sertifika Sitesinde Ortaya Çıktı

OPPO K10x Özellikleri TENAA Sertifika Sitesinde Ortaya Çıktı

oppo logo

OPPO’nun yeni akıllı telefonu OPPO K10x, realme V25 cihazının yeniden isimlendirilmiş bir varyantı olarak dikkat çekiyor.

OPPO, kısa süre önce OPPO K10, K10 5G ve K10 Pro akıllı telefonlarını tanıtmıştı. Bunların ardından, çok sayıda platformda K10x takma adını taşıyan yeni bir akıllı telefonun varlığı keşfedildi. Bu durum, şirketin K10 ailesi için ek planları olduğunu gösteriyor. TENAA’da listelenen OPPO K10x, yakında piyasaya sürülecek bir akıllı telefona işaret ediyor. Bir sonraki OPPO akıllı telefonun tasarımı ve önemli özellikleri de sertifika listesi aracılığıyla ortaya çıkmış durumda.

Şirketin, yeni akıllı telefonunu bir basın toplantısı aracılığıyla tanıtması beklenmiyor. Cihaz, muhtemel olarak sessizce piyasaya sürülecek. Ayrıca TENAA sertifikasyon sitesinde yer alan varyant, PGGM10 model numarası ile listelenirken, realme V25 ile oldukça benzer özelliklere sahip olduğunu ortaya koymuş oldu.

OPPO K10x

Sertifikasyon listesine göre yaklaşmakta olan OPPO K10x, 164.3 x 75.6 x 8.55 mm boyutlarında olacak. Cihaz, 2412×1080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip 6.59 inç TFT panel barındırıyor. Akıllı telefonda ayrıca 4.880 mAh batarya bulunuyor. Cihazın yonga seti tam olarak açıklanmasa da listede 2.2 GHz’de çalışan bir CPU göze çarpmakta. Bu da telefonda Snapdragon 695 SoC bulunabileceği anlamına geliyor. OPPO K10x aynı zamanda 6/8 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolama seçenekleri ile birlikte gelecek.

Akıllı telefonun arka bölümünde 64MP birincil kamera sensörü ve ona eşlik eden iki adet 2MP’lik sensör mevcut. Cihazın ön tarafında ise 16MP’lik selfie kamerası bulunuyor. OPPO K10x akıllı telefonun sızdırılan tasarımı da cihazın realme V25’e benzer olacağını ortaya koymuş oldu. Akıllı telefonun, Gümüş ve Siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Son olarak OPPO K10x akıllı telefonun resmi çıkış tarihi ile ilgili henüz bir bilgi bulunmadığını belirtelim.