Anasayfa Haber Google Pixel Buds Pro Duyuruldu

Google Pixel Buds Pro Duyuruldu

Google Pixel Buds Pro

Google, kablosuz kulak içi kulaklıklarının en üst versiyonu olan Pixel Buds Pro’yu duyurdu. Pixel Buds Pro, aktif gürültü engellemeyi destekleyen ilk Pixel Buds olmasıyla öne çıkıyor.

Google Pixel Buds Pro Özellikleri

Kulaklıklar, özel bir 6 çekirdekli ses işlemcisine sahip ve gürültüyü ortadan kaldırmak için özel algoritmalar kullanıyor. Ayrıca, iptal edilen gürültü miktarını en üst düzeye çıkarmak ve kulaklarınızın şekline uyum sağlamak için Silent Seal adlı bir özellik kullanılıyor.

Kulaklıklar özel olarak tasarlanmış 11 mm sürücüye sahip. Volume EQ, ses ayarını ses düzeyine göre otomatik olarak ayarlarken 5 bantlı bir EQ, sesi beğeninize göre daha da özelleştirmenizi sağlıyor. Diğer birçok kulaklıkta olduğu gibi, Pixel Buds Pro da şeffaflık moduyla geliyor. Bu, ortam sesine izin veriyor ve kulakiçi kulaklıklarınızı çıkarmak zorunda kalmıyorsunuz. Kulaklıkların içinde basınç sensörleri de mevcut. Google, ürünün kulaklarınızdaki basıncı aktif olarak ölçtüklerini ve bu sayede kulağınızı rahat ettirdiğini söylüyor. Pixel Buds Pro, yıl içinde uzamsal ses desteğini etkinleştirecek bir güncelleme alacak. Böylece Kullanıcılar uyumlu Pixel telefonlarda uzamsal ses içeriğini izlerken çevresel ses efektini deneyimleyecek.

Pixel Buds Pro’nun diğer özellikleri arasında hüzmeleme mikrofonları, ses ivmeölçeri, rüzgarı engelleyen ağ kapakları, çok noktalı bağlantı, dokunmatik kontroller ve gerçek zamanlı çeviri ile eller serbest Google Asistan desteği yer alıyor. Kulaklıklar ayrıca IPX4 su geçirmezlik derecesine sahip.

Pixel Buds Pro, ANC ile 7 saat ve ANC olmadan 11 saat pil ömrü sunacak. Şarj kutusu ile ANC ile toplam 20 saat ve ANC olmadan 31 saat da pil ömrüne sahip olabiliyorsunuz. Kılıfın kablosuz şarjı desteklediğini de belirtelim.

Mercan, Limon otu, Sis ve Kömür olmak üzere dört renk seçeneğine sahip olan kulaklıklar 199 dolar fiyat etiketi taşıyacak ve 21 Temmuz’da çevrimiçi olarak satışa çıkacak.