Anasayfa Haber Bülten Acer’dan Verimlilik Odaklı Dizüstü Bilgisayar: Aspire 5

Acer’dan Verimlilik Odaklı Dizüstü Bilgisayar: Aspire 5

Acer Aspire 5 (A514-54)

Acer Aspire 5’in dar çerçeveli 14 inç ekranının sunduğu alan birden çok işe odaklanmayı kolaylaştırırken, kullanıcılara hızlı Wi-Fi ile geniş bir depolama alanı ve bellek sağlıyor.

Günlük kullanım için seçeneklerden biri olan Aspire 5(A514-54), tüm işleriniz için verimli üretkenlik vadediyor. 11. Nesil Intel Core i5 işlemcisi ve Intel Iris Xe Graphics ekran kartı ile kullanıcıların çoklu görev ihtiyaçlarına yanıt veren Aspire 5, bu özellikleri 17,95 mm inceliğindeki kasasına sığdırıyor.

Aspire 5 ayrıca görüntü kalitesini iyileştirmek ve kullanıcıların gözlerini korumak için Acer Color Intelligence™ teknolojisinden faydalanıyor. Acer Color Intelligence™, gama ve doygunluğu gerçek zamanlı olarak dinamik bir şekilde ayarlayarak ekran rengini, parlaklık ve doygunluk değerlerini kırpma ve aşırı doygunluk olmadan optimize ediyor.

Acer Aspire 5

Bağlantı ve depolama seçenekleri

Çift bantlı Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 5’e (802.11ac) kıyasla, ortalama ağ verimini 3 kata kadar artırıyor ve gecikmeyi yüzde 75’e kadar azaltıyor. 256 GB PCIe SSD depolama alanı ve 8 GB DDR4 belleği ile gelen cihaz bu özellikleri ile kullanıcılara, görevlerini yerine getirmeleri ve iş yüklerini basitleştirmeleri için yeterli gücü ve depolama alanını sağlıyor. Biri bilgisayar kapalıyken şarj işlemi için kullanılabilen iki SuperSpeed USB 5 Gb/sn Type-A ve 1 adet USB 3.2 Nesil 1 Tip C haricinde 1 adet HDMI 2.0 bağlantı noktası bulunuyor.

10 saate varan pil ömrü

Acer True Harmony ile Acer Aspire 5, kullanıcılarına zenginleştirilmiş bir ses deneyimi vadediyor. Bununla birlikte, cihazın daha fazla hava çıkışı sağlayarak termal performansı artıran ergonomik menteşe tasarımı, yazma deneyimi desteklediği gibi ses performansını da artırıyor. 1,70 kg ağırlığındaki dizüstü bilgisayar 10 saate varan pil ömrü ile taşınabilirlik konusunda da kullanıcıları memnun edecek cinsten.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Aspire 5(A514-54), 10.299 TL’lik fiyatıyla satışta.