Anasayfa Haber Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022, Qualcomm Snapdragon 720G SoC ve 7040mAh batarya kapasitesi ile dikkat çekiyor.

Samsung’un Galaxy Tab serisi altında yeni bir Android tablet piyasaya sürmesi bekleniyor. Yaklaşmakta olan tablet, kısa süre önce Geekbench, Bluetooth SIG ve FCC gibi sertifika web sitelerinde ortaya çıktı. Cihazın ayrıntılı teknik özellikleri de Pricebaba ve Sudhanshu Ambhore tarafından kullanıcılar ile paylaşılıyor. Bunun yanı sıra, Snoopy Tech tarafından Twitter’da paylaşılan gönderi de tabletin resmi reklam görüntülerini açığa çıkardı.

Sızıntıya göre Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022, 2020’de piyasaya sürülen varyant ile aynı 10.4 inç ekrana sahip olacak. Yeni tablet, yalnızca bir depolama yapılandırması ile satışa sunuluyor. Bu yapılandırma ise 4GB RAM + 64GB depolama alanı olacak şekilde belirlenmiş. Cihazın yalnızca WiFi varyantı 379€’luk fiyat etiketine sahip olurken, LTE bağlantı için kullanıcıların 439€’luk ödeme yapması gerekiyor.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022, 2400×1200 piksel çözünürlüğe sahip 10.4 inç TFT ekranla gelecek. Cihazda ayrıca sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 720G işlemci bulunuyor. Tablet kutudan Android 12 çalıştıracak şekilde çıkacak. Bunun yanı sıra tabletin mıknatıslar yardımıyla sağ kenara yapışacak bir S-Pen ile gelmesi bekleniyor.

Yaklaşmakta olan Galaxy tabletin arka kamera için 8MP’lik sensör kullandığı belirtilmiş. Tabletin ön bölümünde ise 5MP’lik selfie kamerası mevcut. Yeni Galaxy tablet ayrıca, 7040mAh pil ünitesi ile birlikte gelecek. Cihazın, 15W hızlı şarj desteği sunması bekleniyor. Cihazda bunların yanı sıra, muhtemelen AKG tarafından ayarlanmış bir çift hoparlör kurulumu da bulunacak.