Anasayfa Haber Computex 2022’de NVIDIA da Yerini Alacak

Computex 2022’de NVIDIA da Yerini Alacak

Nvidia Ekran Kartları

AMD’nin Computex 2022 etkinliğine katılacağını öğrenmiştik ve Dr. Lisa Su bir kez daha sahnede olacak. Bir başka önemli teknoloji devi NVIDIA, yaptığı resmi duyuruyla birlikte Computex 2022’de bir açılış konuşması yapacağını bildirdi.

Şirket etkinliğinde bir dizi konu ele alınacak ve 6 konuşmacıdan duyurular dinleyeceğiz. Bu noktada oyuncuları ilgilendiren bir isim var: GeForce Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Fisher da bu konuşmacılar arasında yer alıyor.

Fisher en son NVIDIA’nın amiral gemisi GeForce RTX 3090 Ti grafik kartını duyurduğu CES 2022 konferansına katılmıştı. Şimdi ise Jeff Fisher’ın Ada Lovelace mimarisi ve RTX 40 serisi ekran kartları hakkında detaylar vermesini bekliyoruz. Bu arada, duyurudaki ‘oyuncular ve içerik üreticiler için için en yeni ürünler’ cümlesi dikkat çekiyor.

RTX 40 serisiyle ilgili bugüne kadar gün yüzüne çıkan tüm ayrıntılara bu makalemizden ulaşabilirsiniz. Şirketin 23 Mayıs tarihinde bir açılış konuşması yapacağını belirtelim. Yeni etkinlikler ve teknolojik gelişmeler için bizi izlemeye devam edin.