Anasayfa Haber Samsung Galaxy Watch 5 Pro Detayları Sızdırıldı

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Detayları Sızdırıldı

Galaxy Watch 5 Pro Batarya

Samsung’un yeni akıllı saati olan Galaxy Watch 5 Pro’nun safir cam ve titanyum kasa ile piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Ortaya çıkan son raporlar, Samsung’un bu yıl Galaxy Watch 5 serisinin bir parçası olarak üç yeni WearOS akıllı saati piyasaya sürebileceğini gösterdi. Bu yıl, standart Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Classic modellerine ek olarak bir Galaxy Watch 5 Pro varyantı eşlik edebilir. Yeni model, muhtemelen birkaç ek özelliğe sahip premium bir teklif olarak kullanıcılara sunulacak.

Samsung, Galaxy Watch 5 serisi ile ilgili halihazırda herhangi bir resmi bilgi yayınlamış değil. Ancak ortaya çıkan yeni bir sızıntı, yaklaşmakta olan “Pro” modelinin daha sert cam ve hafif olmasına karşın daha dayanıklı olan bir kasaya sahip olabileceğini gösteriyor. Söz konusu sızıntı, Ice Universe tarafından ortaya konuldu. Ice Universe, Galaxy Watch 5 Pro akıllı saatin ekranının safir cam olacağını iddia ediyor. Bu durum, akıllı saati günlük kullanımlarda çizilmelere karşı çok daha dayanıklı hale getiriyor.

Galaxy Watch 5 pro

Ice Universe tarafından sızdırılan bilgiler, yukarıdakilere ek olarak Pro modelinin titanyum kasaya sahip olabileceğini de bizlere gösteriyor. Titanyum kasa ile gelecek olan model, Galaxy Watch 5 serisinde yer alan diğer iki modelden çok daha hafif olacak. Ancak akıllı saatin ağırlığı azalırken, dayanıklılığı artıyor. Bununla birlikte, bilgilerin doğru olduğu ortaya çıkarsa, Samsung’un Apple’ın titanyum Apple Watch Series 7 cihazı ile yaptığı gibi yeni modeli için yüksek ücret talep etmesi muhtemel.

Son olarak Galaxy Watch 5 Pro akıllı saatin, Heart-Pro kod adına ve SM-R92x model numarasına sahip olacağını belirtelim. Şirketin, Heart-S ve Heart-M olarak isimlendirdiği modellerin de seride yer alan diğer iki akıllı saat olacağını ekleyelim. Yeni modeller, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic modellerinin yerini alacak ve bahsi geçen modellere göre daha büyük pillere sahip olacak.