Anasayfa Haber Bülten HUAWEI’den Yüksek Renk Doğruluğu Sunan Dizüstü Bilgisayar: MateBook 16

HUAWEI’den Yüksek Renk Doğruluğu Sunan Dizüstü Bilgisayar: MateBook 16

HUAWEI MateBook 16

Huawei, Renk Doğruluğu ve Hızlı Stabilizasyon için TÜV Rheinland Sertifikası alan dünyanın ilk dizüstü bilgisayarı HUAWEI MateBook 16’yı piyasaya sürdüğünde bir kez daha dizüstü bilgisayar ekran standardını yükselterek kullanıcılara profesyonel düzeyde bir ekran ve sürükleyici bir görsel deneyim sundu.

En üst düzey görüntüleme deneyimini elde etmek için Huawei, dizüstü bilgisayar ekranlarını geliştirmeye devam ediyor. Huawei’nin klasik tasarımını sürdüren HUAWEI MateBook 16, çok ince çerçeveli bir FullView Ekrana sahip. Yüksek ekran-gövde oranı aynı zamanda HUAWEI MateBook 16’ya görüntüleme alanında yüzde 13,7 artış sağladı. Böylece 16 inçlik bir dizüstü bilgisayar ekranını geleneksel 15,6 inçlik bir dizüstü bilgisayar gövdesine sığdırmayı başardı.

Renk Doğruluğu ve Hızlı Kararlılık için TÜV Rheinland Sertifikası alan dünyanın ilk dizüstü bilgisayarı olan HUAWEI MateBook 16, dizüstü bilgisayarların ekran rengi doğruluğunu yeni bir standarda yükseltti. Dizüstü bilgisayar endüstrisi açısından, ΔE değeri henüz renk kalibrasyonu için yaygın olarak kabul edilen bir standart değil. Yüksek performanslı bir dizüstü bilgisayar olarak HUAWEI MateBook 16, kullanıcılara en üst düzey görüntüleme deneyimini getiriyor.

HUAWEI MateBook 16 özellikleri

Ayrıca, HUAWEI MateBook 16’nın ekranı da TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikasyonu’nu geçerek daha rahat bir izleme deneyimi için Flicker Free’yi destekliyor. Göz koruma özelliklerini daha da etkili hale getirmek için donanım ve yazılım çözümlerinin bir kombinasyonunu kullanarak Huawei tabletlerinde ve akıllı telefonlarında kanıtlanmış göz koruma teknolojisini benimsiyor. Donanım açısından bakıldığında, Huawei grafik kartına özel çaba sarf ederek özellikle Göz Rahatlığı modu için bir arayüz oluşturdu. Yazılım açısından Huawei, donanımla birlikte çalışan ayrı bir algoritma geliştirdi. Zararlı mavi ışınları önemli ölçüde azaltmak için ekranın RGB sinyal çıkışındaki mavi ışığın oranı azaltılabiliyor. Donanım ve yazılımın bir kombinasyonunu kullanarak, göz korumasının etkilerini en üst düzeye çıkarıyor.

Ürün geliştirme sürecinin başlarında, Huawei mühendisleri profesyonel monitörlerinkiyle karşılaştırılabilir daha yüksek renk doğruluğu elde etmeyi amaçladı. Kesintisiz testler ve optimizasyonlara dayanan HUAWEI MateBook 16, ekranda en özgün görselleri sunarak ΔE = 1 profesyonel düzeyde ortalama renk doğruluğu sağlıyor.

Eşi benzeri görülmemiş doğru renk üretimi sayesinde tüketiciler HUAWEI MateBook 16’da gerçeğe yakın ayrıntıların keyfini çıkarabilirler. Tasarımcılar ve üreticiler, ekrandaki renk tutarsızlığından rahatsız olmadan fotoğraf ve videoları düzenlerken potansiyellerini açığa çıkarabilirler. Kullanıcılar ayrıca çevrimiçi tasarım çalışmalarını ve ürün çekimlerini daha gerçekçi bir şekilde görüntülerken, sinematik içeriğin orijinal ton ve renklerinin keyfini dizüstü bilgisayarlarında da çıkarabilir. Kullanıcılar ayrıca e-ticaret sitelerinde daha gerçekçi ve özgün ürün fotoğraflarına göz atabilirler.

Daha rahat bir kullanıcı deneyimi sunmak için çok yönlü göz koruması

Tüketicilerin uzun süre ekranlara baktığını göz önünde bulunduran Huawei, kullanıcıların göz koruması sağlamak için de büyük çaba sarf etti. HUAWEI MateBook 16, 3:2 ekrana sahip. 16 inçlik geniş ekranla birleştiğinde, kullanıcıların çok daha fazla dikey içeriği görmelerini sağlayarak ofis ve profesyonel kullanıcılara ister bir belgeyi ister video düzenlemeyi yönetiyor olsun, daha verimli ve rahat bir şekilde çalışmak için daha fazla alan sağlıyor. Ayrıca gözler ekranı tararken daha az hareket ettiği için bu ekran oranı göz yorgunluğunu azaltmada da yardımcı olabilir.

HUAWEI MateBook 16, yalnızca dizüstü bilgisayar ekranının standartlarını yükseltmekle kalmıyor aynı zamanda tüm dizüstü bilgisayar endüstrisinin gelişim yönünü de etkiliyor. Bu yenilikler sayesinde tüketiciler daha iyi kullanım ve görsel deneyimlerin tadını çıkarabilirler.

Huawei MateBook 16, 4.999 TL değerindeki Huawei MateView GT 27 monitör ve 499 TL değerindeki bluetooth mouse hediyeleri ile birlikte 21.999 TL satış fiyatıyla Huawei Online Mağaza üzerinden satışta. Dizüstü bilgisayarı satın almak isteyen kullanıcılar, vade farksız 4 taksit imkanından da faydalanabiliyor. Ayrıca MateBook 16 ile birlikte MatePad 11 veya Sound Joy satın alanlar, MatePad 11’de anında yüzde 10 veya Sound Joy’da anında yüzde 50 ek sepet indirimine sahip oluyor.

HUAWEI MateBook 16 Satın Almak İçin Tıklayın