Anasayfa Haber Bülten 12. Nesil Intel Core H İşlemcili Yeni Acer Swift 3 Duyuruldu

12. Nesil Intel Core H İşlemcili Yeni Acer Swift 3 Duyuruldu

12. nesil Intel core h işlemcili Acer Swift 3

Acer bugün yaptığı açıklama ile popüler Swift ve Spin serilerinin, tümü 12. Nesil Intel Core işlemcilerden güç alan ve Windows 11 uyumlu yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı. Şık ve estetik ekran tasarımı güçlü performans özellikleri ile birleştiren Swift 3 OLED hareket halindeki profesyoneller için ideal bir bilgisayar deneyimi sunarken, Spin 5 ve Spin 3, çok fonksiyonlu işlevselliğe sahip taşınabilir bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan kullanıcılar için tasarlanmış.

Acer Swift 3 OLED

En yeni 12. Nesil Intel Core H-serisi işlemcilerden güç alan yeni Acer Swift 3 OLED dizüstü bilgisayar (SF314-71), Intel Iris® Xe grafik kartı, PCIe Gen4 SSD’ler ve 16 GB’a kadar LPDDR5 bellek gibi özellikleri ile profesyonellere, serbest çalışanlara ve öğrencilere yaratıcılık odaklı iş yapma ve oyun için güçlü bir performans sunuyor. Cihaz, anında uyanma ve 10 saat gerçek pil ömrü sunma gibi temel deneyim hedeflerini karşıladığı da Intel Evo™ tarafından onaylanmıştır. 30 dakikalık şarj ile 4 saatten fazla pil ömrü sunuyor.

Hafif, modern ve ince kasasıyla göz dolduran Swift 3 OLED, VESA DisplayHDR True Black 500 sertifikalı yüzde 92 ekran-gövde oranına sahip 14 inçlik 16:10 WQXGA+ (2,8k) OLED ekranı ile geliyor. Ekran, DCI-P3 renk gamının yüzde 100’ünü destekleyen gerçeğe çok yakın görüntüler sağlıyor. 17,9 mm inceliğindeki alüminyum metal kasası ile dikkat çeken dizüstü bilgisayar sadece 1,4 kg ağırlığa sahip. Ayrıca kullanıcılara kaydırma yaparken cam benzeri şık bir dokunma hissi veren okyanus ilişkili plastik atıklardan yapılmış OceanGlass™ dokunmatik yüzey de Swift 3 OLED’in fark yaratan özellikleri arasında yer alıyor.

Acer Swift 3 OLED

Yeni nesil bağlantı özelliği Wi-Fi 6E ile kullanıcılara yüksek hızda bağlantı deneyimi sunan Swift 3 OLED’in FHD MIPI web kamerası, düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli videolar elde etmek için Acer’ın Temporal Noise Reduction (TNR) teknolojisinden yararlanırken, yapay zeka destekli gürültü engelleyici özellikli Acer PurifiedVoice™ teknolojisi, seslerin daha yüksek ve net olmasını sağlıyor. Cihazın arkadan aydınlatmalı klavyesi, standart bir klavyeden ısıyı yüzde 8-10 daha fazla dışarı çıkaran bir hava girişi tasarımına sahiptir.

Acer Spin 5

Dönüştürülebilir bir dizüstü bilgisayar olan Acer Spin 5 (SP514-51N), düşük mavi ışık özelliği için TÜV Rheinland sertifikalı 14 inçlik 16:10 WQXGA (2560 x 1600) dokunmatik ekranı yanında, hafifliği (1,3 kg), ultra ince kasası (16,9 mm) yüzde 88 ekran-gövde oranı gibi etkileyici özellikleri ile kullanıcının karşısına geliyor. Spin 5’in yenilikçi 360 derecelik menteşe tasarımı, dizüstü bilgisayar, stand, çadır veya tablet modu gibi çeşitli kullanım modları arasında yumuşak geçişlere imkan veriyor. Spin 5, yaratıcı projeler için güçlü aynı zamanda şık ve dönüştürülebilir bir cihaza ihtiyaç duyanlar için tasarlanmdı.

Intel Evo onaylı bir dizüstü bilgisayar olan Acer Spin 5, 12. Nesil Intel Core i7’ye kadar işlemciler ve Intel Iris Xe grafik kartı özellikleri ile video düzenleme süreçlerine ciddi bir hız katıyor. 16 GB’a kadar LPDDR5 bellek ve 1 TB PCIe Gen 4 SSD depolama özelliklerine sahip cihaz daha hızlı bağlantı için Killer Wi-Fi 6E AX1675i özelliği ile geliyor. Cihazın Thunderbolt™ 4 ile iki Type-C USB bağlantı noktası, hızlı veri aktarımı ve güç dağıtımı sağlıyor.

Spin 5’in Acer’ın Vortex Flow mimarisiyle tasarlanan TwinAir soğutma sistemi cihazın performansını yüzde 75’e kadar artırıyor. Çift D6 bakır ısı boruları, en iyi performans için optimum sıcaklığın korunmasına yardımcı oluyor. Cihaz, Wacom AES 2.0 teknolojisine sahip ve hızlı şarj olan Acer Active Stylus kalem ile geliyor. 4 bin 96 basınç düzeyiyle gerçek mürekkep ve kağıt hissini taklit eden kalem ile yazı yazmak, çizim yapmak ve diğer tüm etkileşimler hassas ve gerçekçi bir hale geliyor. Spin 5 ayrıca görüntülü aramalarda yüksek kaliteli ses sağlamak için AI destekli Gürültü Azaltma ve DTS Audio özellikli Acer PurifedVoice™ özelliği ile geliyor.

Acer Spin 3

İnce tasarımı ile dikkat çeken dönüştürülebilir 14 inç FHD dokunmatik ekranlı Spin 3 (SP314-55/N) 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar, hareket halindeyken çizim yapmak ve yazı yazmak için takılabilir bir Acer Active Styluskalem ile birlikte geliyor. Intel Iris Xe grafik kartı ve PCIe SSD’lere sahip, 12. Nesil Intel Core işlemciler tarafından desteklen cihaz sadece 30 dakikada 4 saatlik kullanım için şarj edilebiliyor. Bu özellikleri ile Spin 3 hareket halindeki profesyoneller için güçlü performans ve üretkenlik sunuyor. Yüzde 86 ekran-gövde oranı ile son derece dar çerçevelere sahip Acer Spin 3, 360 derece dönerek okuma, not alma veya iş paylaşımı arasında geçiş yapmayı zahmetsiz hale getiriyor. Dizüstü bilgisayar, hızlı veri aktarımı ve güç dağıtımı sağlamak için Wi-Fi 6 ve Thunderbolt 4 bağlantı noktalarına sahip çift USB Type-C ile hızlı bağlantı sunuyor. Spin 3 ayrıca Acer’ın TNR teknolojisine sahip, aynı zamanda Acer PurifedVoice ve AI ile geliştirilmiş Gürültü Azaltma ile özellikleri ile öne çıkan sahip bir HD kamera ile geliyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

  • Acer Swift 3 OLED dizüstü bilgisayar (SF314-71), temmuz ayında EMEA’da 999 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Acer Spin 5 dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar (SP514-51N), temmuz ayında EMEA’da 1.399 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Acer Spin 3 dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar (SP314-55/N), haziran ayında EMEA’da 999 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.