Anasayfa Haber Bülten Acer, Dönüştürülebilir Chromebook Dizüstü ve Chromebook Tabletlerini Duyurdu

Acer, Dönüştürülebilir Chromebook Dizüstü ve Chromebook Tabletlerini Duyurdu

Acer, Dönüştürülebilir Chromebook Dizüstü ve Chromebook Tabletlerini Duyurdu

Acer, yaptığı açıklamayla işletmeler, son kullanıcılar ve aileler için tasarladığı, en son performans güncellemelerine ve dayanıklı MIL-STD 810H tasarımına sahip yeni Chromebook’ları duyurdu. Yeni Chromebook’lar Acer Chrome OS ile, kullanıcıların uzaktan çalışma, eğlence ve hareket halindeyken üretken kalma gibi ihtiyaçları için cihazlarından en iyi şekilde yararlanmasına imkan veriyor.

Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar, BT Ürünleri Birimi Genel Müdürü James Lin, “Acer, son derece yetenekli, zengin özelliklere sahip ve kullanıcıların tam olarak istediği Chromebook deneyimini sunan premium Chromebook’ları ile sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Yeni nesil kullanıcıların, ister iş ister kişisel projeleri için olsun, bağlantılı dünyalarında daha fazlasını yapmak için güvendiği Chromebook’lar, Acer’ın yenilikçiliği sayesinde onların üretken ve keyifli deneyimlerinin temeli olacak” dedi.

Acer Chromebook Spin 714 — Dönüştürülebilir Tasarım

Acer Chromebook Spin 714 (CP714-1WN) ve Acer Chromebook Enterprise Spin 714, Acer’ın en yeni premium Chromebook’ları olarak ön plana çıkıyor. Intel® Evo™ platform onaylı cihazlar, kodlama, video düzenleme ve oyun oynama gibi zorlu görevlerin üstesinden gelmek için önceki nesillere göre yüzde 20 performans artışı sağlayan 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerden (Core i7’ye kadar) güç alıyorlar. Chrome OS yüklü gelen cihazlar, bu sayede saniyeler içinde uyku modundan çıkıyor ve 10 saate kadar pil ömrü veya 30 dakikalık hızlı şarjla dört saate kadar kullanım sunuyor.

14 inç dokunmatik ekran ile yüzde 100 sRGB renk aralığı sunan cihazlar, WQXGA (2560×1600) ve WUXGA (1920×1200) olmak üzere iki çözünürlük seçeneğiyle geliyor. Her iki model de koku ve leke bırakan bakterilerin gelişimini azaltan Antimikrobiyal Corning Gorilla Glass ile kaplı olarak geliyor.16:10 en boy oranı, öğrencilere ve profesyonellere 4.096 basınç duyarlılığı seviyesi sağlayan USI kalemi sayesinde çizim yapmak, not almak ve uygulamalara erişmek için ek ekran alanı sağlıyor.

Acer Chromebook Spin 714

Video konferans görüşmeleri için optimize edilmiş Acer Chromebook Spin 714, geçici gürültü azaltma teknolojisine ve çift mikrofona sahip bir Full HD MIPI web kamera ile geliyor. Cihaz, DTS Audio ve akıllı amplifikatöre sahip yukarı bakan iki hoparlörü ile yüksek kaliteli, bozulmayan ses sunuyor. Acer Chromebook Spin 714’te Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, arkadan aydınlatmalı klavye ve bir HDMI bağlantı noktası ile iki Thunderbolt™ 4 bağlantı noktası dahil bir dizi bağlantı noktası dahil olmak üzere çok sayıda bağlantı ve konfor özelliği yer alıyor. İsteğe bağlı parmak izi okuyucu, hızlı ve güvenli oturum açmaya olanak tanıyor.

Acer Chromebook Spin 714’ün birinci sınıf ve dönüştürülebilir tasarımı, kullanıcılara cihazın birçok özelliğinden yararlanma imkanı veriyor. Şık alüminyum kasa, U.S. MIL-STD 810H, dayanıklılığıyla darbelere ve düşmelere karşı koruma sağlarken, dönüştürülebilir 360 derecelik menteşeler, cihazın döndürülerek farklı modlarda kullanılmasını sağlıyor.

Acer Chromebook Tab 510

Acer, dayanıklı, taşınabilir bir tasarımı ve Chrome OS’yi kullanışlı bir tablet form faktöründe hareket halindeyken kullanmaya imkan veren performansı ile dikkat çeken yeni Acer Chromebook Tab 510’u (D652N/D652NL) tanıttı. Acer Chromebook Tab 510, 10,1 inç IPS 16:10 en boy oranlı WUXGA (1920 x 1200) Full HD ekranıyla, görüntü kaydetmek için 8 megapiksel MIPI öne bakan web kamerası ve video görüşmeler için 5 megapiksel MIPI kamerası ile başarılı bir konferans deneyimi sunuyor.

Snapdragon® 7c 2. Nesil Hesaplama Platformu tarafından desteklenen yeni cihazlarda kullanıcılar, isteğe bağlı 4G LTE ile Wi-Fi’ya güvenmek zorunda kalmadan istedikleri zaman internete bağlanabiliyorlar. Hareket halinde kullanım için optimize edilen ve yoğun bir gün için ideal bir iş arkadaşı olan Acer Chromebook Tab 510, tek şarjla 11 saat kullanılabiliyor.

Acer Chromebook Tab 510

Chromebook tablet, darbeye dayanıklı kasası, darbe emici köşe tamponları ve onu 122 cm’ye kadar yükseklikten düşmelere karşı koruyan güçlendirilmiş tasarımıyla MIL-STD 810H standartlarını karşılıyor. Ayrıca, Antimikrobiyal Corning® Gorilla® Glass ile kaplanmış dokunmatik ekran yüzeyi sayesinde koku ve lekeye neden olan mikroorganizmaların gelişiminin önüne geçiliyor.

Kullanıcılara doğal bir kalem ile yazma hissi veren Acer Chromebook Tab 510, 4.096 hassasiyet düzeyine sahip takılabilir bir USI kalem ile geliyor. İsteğe bağlı gelen Klavye Folyosu Kılıfı, cihazın dizüstü bilgisayar benzeri bir deneyimle kullanılmasına olanak tanıyor.

Acer Chrome OS Kurumsal Cihazlar

Kurumsal kullanıcılar için sunulan Acer Chromebook Enterprise Spin 714 ve Acer Chromebook Enterprise Tab 510, çalışanlara hızlı, yerleşik güvenliğe sahip ve toplam maliyeti azaltan modern bir cihaz deneyimi sağlamak için Chrome OS’nin iş özellikleri ile geliyor. Acer Chrome OS cihazları, BT’yi sıradan yönetim görevlerinden kurtarıyor, iş birliğini kolaylaştırıyor ve bulut iş gücü için verilere ve uygulamalara güvenli erişim sağlıyor.

Chrome OS ve Uygulama Desteği

Yeni Acer Chromebook’lar, hızlı önyükleme süreleri, kullanım kolaylığı, güvenlik ve daha uzun pil ömrü sağlamak için Chrome OS’yi kullanıyor. Chromebook’lar, web tabanlı uygulamaları ve Google Play’deki uygulamaları destekliyor. Böylece kullanıcılar üretkenlik, okul, yaratıcılık ve daha fazlası için ihtiyaç duydukları tüm uygulamalara erişebiliyorlar.

Fiyat ve Bulunabilirlik

  • Acer Chromebook Spin 714 (CP714-1WN), ağustos ayında EMEA’da 879 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Acer Chromebook Enterprise Spin 714, ağustos ayında EMEA’da 979 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
  • Acer Chromebook Tab 510 (D652N/D652NL) Kuzey Amerika’da temmuz ayından itibaren 399,99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.