Anasayfa Haber PlayStation VR2, 20 Büyük Oyun ile Çıkış Yapacak

PlayStation VR2, 20 Büyük Oyun ile Çıkış Yapacak

PlayStation VR2 20 Oyun

Sony, PlayStation VR2 sanal gerçeklik başlığı piyasaya sürüldüğünde 20’den fazla büyük oyunun hazır olmasını bekliyor. Tüm oyunların isimleri ve geliştiricileri doğrulanmasa da, listenin birinci ve üçüncü taraf oyunların bir kombinasyonundan oluşacağını ortaya koyuyor. Ek olarak bunlardan birisi daha önce duyurulan ve Horizon’ın öncesini anlatacak Horizon Call of the Mountain olacak.

Video Games Chronicle’a konuşan Sony Interactive Entertainment Başkanı Jim Ryan, “PlayStation VR2‘nin lansmanında kayda değer bir VR içeriği serisini güvence altına almak için bağımsız ve diğer üçüncü taraf geliştiricilerle ortaklıklara önemli miktarda para harcanıyor” dedi.

Sony’nin son bir buçuk yıldır ayrıntılarını yavaşça açıkladığı VR başlığı için resmi bir çıkış tarihi ise hala bulunmuyor. Şirket, Şubat 2021’de başlık üzerinde çalışıldığını duyurdu ve sonraki ay kumandalarının tasarımını ortaya çıkardı. Ancak bu yıla kadar kulaklığın adı, özellikleri ve tasarımı resmi olarak açıklanmamıştı. Analist tahminleri ise başlığın gelecek yıl piyasaya sürüleceği yönünde.