Anasayfa Haber Samsung Galaxy Z Fold 4 Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Fold 4 Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Fold 4 özellikleri

Samsung’un bu yıl içerisinde lanse edeceği Galaxy Z Fold 4‘ün özellikleri oldukça merak ediliyor. Yeni nesil katlanabilir telefon için geri sayım devam ederken, kısa süre önce Samsung Galaxy Z Fold 4 özellikleri detaylı bir şekilde sızdırıldı.

Akıllı telefon sektörünün önde gelen kaynakları tarafınca servis edilen bilgilere göre, Galaxy Z Fold 4‘ün hem tasarım hem de teknik özellikleri bakımından ön plana çıkması bekleniyor. Bu doğrultuda Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinden güç alacağı söylenen katlanabilir akıllı telefonun, 12/16 GB RAM ve 256/512 GB dahili depolama seçenekleriyle beraber lanse edileceği dile getiriliyor.

Bunlara ek olarak Galaxy Z Fold 4’ün 4.400 mAh büyüklüğündeki bir bataryayı bünyesinde barındıracağını ifade eden kaynaklar, bu bataryanın da 25W hızlı şarjı destekleyeceğini vurguluyorlar. Ekran tarafında da Z Fold 3’e benzer özelliklere sahip olacağı iddia edilen telefonun, 6.2 inç 120Hz dış ekrana ve 7.6 inç 120 Hz QXGA+ iç ekrana ev sahipliği yapacağı da servis edilen bilgiler arasında.

Aynı zamanda cihazın 50 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş ve 12 MP 3x telefoto sensörleriyle birlikte lanse edileceğini vurgulayan kaynaklar, Z Fold 4’ün iç ekranında 16 MP, dış ekranda da 10 MP’lik bir selfie kamerasının yer alacağını belirtmiş. Şimdilik, Samsung cephesinden sızdırılan bilgiler hakkında herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak şirkete yakın birçok isim sızdırılan bu bilgileri doğruluyor.