Anasayfa Haber Mi Smart Band 7 Pro, Temmuz’da Satışa Sunulacak

Mi Smart Band 7 Pro, Temmuz’da Satışa Sunulacak

Mi Smart Band 7
Xiaomi Mi Smart Band 7

Mi Smart Band 7 Pro, Temmuz ayı içerisinde Xiaomi 12 Ultra akıllı telefon ile birlikte kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Xiaomi’nin Mi Smart Band 7 Pro giyilebilir cihaz üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bir tahmine göre cihaz, Temmuz ayında Xiaomi 12 Ultra akıllı telefonla birlikte piyasaya sürülebilir. Serinin Pro versiyonunun detayları bilinmemekle birlikte, bu ayın başlarında piyasaya sürülen Mi Smart Band 7 ve Mi Smart Band 7 NFC’nin geliştirilmiş bir versiyonunu görebiliriz.

Digital Chat Station tarafından Weibo’da yayınlanan gönderiye göre Mi Smart Band 7 Pro, Xiaomi 12 Ultra ile birlikte piyasaya sürülecek. Giyilebilir cihazın Pro modelinin, Pro olmayan modelde yer alan 180mAh bataryaya kıyasla daha büyük bir batarya kapasitesi ve daha büyük bir ekran boyutu ile gelmesi bekleniyor. Yeni giyilebilir cihazın ayrıca, Mi Door Lock akıllı kilidi için uygulama kodunda göründüğünü de belirtmekte fayda var.

Xiaomi Mi Band 7 özellikleri

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Xiaomi kısa süre önce Mi Smart Band 7 ve Mi Smart Band 7 NFC modellerini piyasaya sürmüştü. Mi Smart Band 7, selefine kıyasla yüzde 25 daha fazla görüntülenebilir alana sahip olduğu iddia edilen 1,62 inç tam ekran AMOLED dokunmatik, Always-On ekrana sahip. Cihaz, yüzden fazla özelleştirilebilir bant yüzü ile birlikte geliyor. Giyilebilir cihaz ayrıca, kalp atış hızı izleme, uyku takibi, SpO2 izleme ve kadın sağlığı izleme gibi sağlıkla ilgili çeşitli özellikleri de kullanıcılara sunuyor.

Mi Smart Band 7, tüm bunların yanı sıra, Zumba gibi aktivitelerle beraber esneme gibi iç mekan antrenmanları, jimnastik, atlama ve tenis gibi profesyonel sporlar da dahil olmak üzere 120 spor modunu destekliyor. Cihazın, tek bir şarj ile 14 güne kadar pil ömrü sağladığı da iddia edilmekte. Cihaz ayrıca, 5ATM su geçirmezlik sertifikasına sahip ve şarj için manyetik bir bağlantı noktası taşıyor.

Son olarak yaklaşmakta olan giyilebilir cihaz ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın olmadığını belirtelim.