Anasayfa Haber OPPO A77 5G, Geekbench Veritabanında Görüldü

OPPO A77 5G, Geekbench Veritabanında Görüldü

Dimensity 810 SoC ve 6GB RAM gibi özellikler ile Geekbench veritabanında listelenen OPPO A77 5G, yakında piyasaya sürülecek.

Yeni bir OPPO akıllı telefonun lansmanı için çalışmalar devam ediyor. Şirket, OPPO A serisindeki yeni cihaz olarak yakında A77 5G modelini piyasaya sürebilir. Telefon, birkaç ay önce tanıtılan A76 5G modelinin halefi olarak piyasaya sürülecek. Yeni akıllı telefonun resmi lansman tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak telefonun, yakın zaman içerisinde piyasaya çıkması bekleniyor. Öyle ki, akıllı telefon Geekbench veritabanında listelendi. Liste, akıllı telefonun temel özelliklerini ortaya çıkarıyor.

OPPO A77 5G

Geekbench veritabanında yer alan akıllı telefonun model numarası CPH2239. Listeye göre cihaz, bir MediaTek işlemci olan MT6833V/PNZA model numaralı SoC’den güç alacak. Yonga seti, 2.4GHz’lik en yüksek saat hızına sahip. Ayrıca SoC, bir Mali-G57 MC2 GPU ile de eşleştirilmiş. Bu özelliklere baktığımızda, model numarası verilen SoC’nin MediaTek Dimensity 810 SoC olacağını söyleyebiliriz.

Yeni orta sınıf 5G işlemciyi kullanan birkaç akıllı telefonu yakın zamanda görmüştük. OPPO A77 5G akıllı telefonun da bu listeye eklenmesi bekleniyor. Cihazın ayrıca, listede yer alan bilgiye göre 6GB RAM seçeneği ile satışa sunulacağını da söyleyebiliyoruz. Bunun yanı sıra, şirketin 4GB RAM’li bir varyantı da satışa sunması bekleniyor. Telefon, 128GB’a kadar dahili depolama alanı seçeneğini de barındıracak.

Son olarak listenin, telefonun kutudan Android 12 tabanlı ColorOS 12 ile çıkacağını gösterdiğini belirtelim.