Anasayfa Haber Bülten ASUS, Ankara’da Kamu ile Buluştu

ASUS, Ankara’da Kamu ile Buluştu

ASUS Business

Tüketici ürünlerinde sağladığı konfor ve teknoloji liderliğini özel sektör ve kamuya sağlamak amacıyla iki yıl önce Türkiye’de kurumsal pazara giriş yapan ASUS, aralarında doğa dostu ürünlerinin de olduğu bilgisayarlarını Ankara’da kamu yöneticilerine tanıttı.

ASUS, Ankara Divan Otel’de kamu temsilcileriyle bir araya geldi. 2020 yılında kurumsal pazara giriş yaparak kamu ve özel sektöre yönelik ürünler geliştiren ASUS, BUSINESS ürünleriyle kamu çalışanlarından büyük ilgi gördü. Kamu için, dizüstü, masaüstü ve all-in-one (hepsi bir arada) serilerinden oluşan geniş bir ürün gamı sunan ASUS, yenilikçi tasarımları ve doğa dostu modelleriyle katılımcılar tarafından tam not aldı.

Şirket, doğa dostu kurumsal ürünlerini büyük hacimli satın almalar yapan kamuya tanıtmak ve teknoloji ürünlerinin satın alımlarında dikkat edilmesi gereken kriterleri anlatmak üzere kamu buluşmalarına ev sahipliği yapıyor. ASUS’un hedefi; kamunun fiyat odaklı satın almalardan ziyade kullanıcı ve doğa dostu ürünlere öncelik vermesini benimsetmek.

Bugüne kadar özel sektör ve kamuda birçok kurumsal projede yer alan ASUS, devlet ihaleleri, hastane, okul, üniversite ve profesyonel ofis projelerinde de önemli bir iş ortağı olarak varlık gösteriyor. 2023 yılına kadar kurumsal pazardaki payını yüzde 20 seviyelerine çıkartmayı hedefleyen ASUS, EEMEA bölgesindeki gücünü Türkiye kurumsal pazarında da göstermek amacıyla ürün gamını genişletmeyi sürdürüyor.