Anasayfa Haber Resident Evil: Biohazard Fragmanı Yayınlandı

Resident Evil: Biohazard Fragmanı Yayınlandı

Resident Evil Biohazard fragmanı

14 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak olan Resident Evil dizisi için Netflix sosyal medya platformları üzerinden çeşitli paylaşımlarda bulunuyordu. Resident Evil hayranları dizinin yolunu gözlerken, merakla beklenen Resident Evil Biohazard fragmanı yayınlandı.

2036 yılında Raccoon City’de yaşanan korkunç salgını ele alan Resident Evil dizisinde Jade Wesker’ın zombilere karşı hayatta kalma mücadelesine tanık olacağız. İki farklı zaman diliminde geçeceği ifade edilen dizinin ilk zaman diliminde Jade ve Billie Wesker kardeşlerin 14 yaşında Raccoon City’e taşınma ve sonrasında yaşadığı olaylar anlatılacak.

İkinci zaman dilimi de ilk zaman diliminden 10 yıl sonrasını ele alacak. T-Virüsü’nün tüm dünyayı ele geçirdiği ve dünya nüfusunun 5 milyona kadar düştüğü bu zaman diliminde de iki kardeşin hayatta kalma mücadelesine şahit olacağız. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri yayınlanan Resident Evil Biohazard fragmanı ile baş başa bırakalım.

Resident Evil Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Önümüzdeki ay yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Ella Balinska, Lance Reddick, Turlough Convery, Tetiana Gaidar, Droxzyfps ve Connor Gosatti gibi dikkat çekici isimler yer alıyor.