Anasayfa Haber Xiaomi 12 Ultra Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi 12 Ultra Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi 12 Ultra tasarımı

Temmuz ayında tanıtılması beklenen Xiaomi 12 Ultra için geri sayım devam ediyor. Serinin yeni üyesinin teknik özellikleri merak edilirken yapmış olduğu sızıntılarla tanınan OnLeaks, Xiaomi 12 Ultra’nın yüksek kaliteli render görsellerini takipçileriyle paylaştı. Paylaşılan bu görsellerle beraber Xiaomi 12 Ultra tasarımı da netlik kazandı.

OnLeaks tarafından paylaşılan görselleri inceleyecek olursak, bizleri ilk olarak Leica sensörlü devasa arka kamera kurulumu karşılıyor. Dörtlü arka kamera kurulumuyla beraber geleceği kesinleşen modelin 50 MP birincil, 48 MP periskop, 48 MP ultra geniş açı kamera sensörlerine de ev sahipliği yapacağı söyleniyor.

Paylaşılan görsellerde ayrıca Xiaomi 12 Ultra’nın 6.6 inçlik kavisli AMOLED ekranı da dikkat çekilmiş. Bu ekranın da 120Hz yenileme hızına, HDR10 Plus desteğine, 1400 x 3200 piksel ekran çözünürlüğüne ve 20:9 en boy oranına sahip olacağı da ifade ediliyor.

İşlemci tarafında da Snapdragon 8 Gen 1‘den güç alacağı belirtilen telefonun 8, 12, 16 GB RAM ve 256, 512 GB dahili depolama seçenekleriyle birlikte satışa sunulacağı da paylaşılan bilgiler arasında.

Xiaomi 12 Ultra tasarımı

Şimdilik, Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisinin ne zaman lanse edileceği bilinmiyor. Ancak güvenilir kaynaklar tarafından paylaşılan bilgilere göre, serinin yeni üyesinin Temmuz ayında düzenlenecek olan lansmanla beraber resmiyet kazanması bekleniyor.