Anasayfa Haber The Last of Us Remake PC ve PS5 için Duyuruldu

The Last of Us Remake PC ve PS5 için Duyuruldu

The Last of Us Remake PC ve PS5

Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last of Us’ın PC’ye geleceği bir süredir konuşuluyordu. Konuyla ilgili çeşitli spekülasyonlar ortalıkta dolaşmaya devam ederken, Sony önemli bir duyuruya imza attı ve The Last of Us Remake PC ve PlayStation 5 platformları için duyuruldu.

Summer Game Fest 2022 etkinliğinden hemen önce duyurulan yeniden yapımın 2 Eylül 2022 tarihinde PlayStation 5 için yayınlanacağı ifade edildi. Oyunun PC versiyonu için ne yazık ki bir tarih paylaşılmadı. Ancak geliştirici firma oyunun PC sürümünün halihazırda geliştirme aşamasında olduğunu ve yakın zaman içerisinde PC sürümü hakkında detaylı bilgileri oyuncularla paylaşacaklarını belirtti.

The Last of Us Remake PC ve PS5

69.99 dolarlık bir etiket fiyatına sahip olacağı açıklanan oyun hakkında bazı bilgiler de oyuncularla paylaşıldı. Orijinal oyuna sadık kalınarak geliştirilen The Last of Us Part 1, yapılan açıklamalara göre, iyileştirilmiş kontrollere ve genişletilmiş erişilebilirlik seçeneklerine ev sahipliği yapacak. Aynı zamanda grafiksel açıdan da günümüz standartlarını yakalayan yapım, geliştirilmiş keşif ve dövüş mekanikleriyle de oyunculara bambaşka bir deneyim sunacak.

The Last of Us Remake Fragmanı