Anasayfa Haber Telegram Premium Resmen Onaylandı

Telegram Premium Resmen Onaylandı

Telegram Premium onay

Telegram CEO’su Pavel Durov tarafından Telegram Premium hizmetinin bu ay başlayacağı duyuruldu. Bir süredir Telegram Premium seçeneği iddiaları ortada dolaşıyordu ve şimdi bu onaylanmış oldu. Hizmette ücretsiz olan özellikler ücretsiz kalmaya devam edecek ancak premium için ödeme yapanlar ek özellikler, daha yüksek hızlar ve daha fazla kaynak elde edecek.

Geçtiğimiz günlerde Telegram Premium’da olacak bazı özellikler hakkında detaylar da ortaya çıkmıştı. Bunlar arasında 4 GB dosya paylaşım limiti, biyografide daha fazla sembol desteği, daha yüksek indirme hızları, sesli mesajların yazıya dökülmesi, premium çıkartmalar, profil rozeti, gelişmiş sohbet yönetimi ve daha fazlası yer alıyor. Tüm bunların aylık 4.99 dolara mal olacağı ileri sürülmüştü. Şirket tarafından henüz bu konuda resmi bir açıklama ise yapılmadı.

Durov açıklamasında, şirketin halka açık birden çok kanalda gizlilik odaklı reklamları denediğini ve bu denemelerin umulandan daha başarılı olduğunu söyledi. Öte yandan Telegram’ın öncelikli olarak kullanıcıları tarafından bir premium abonelik modeliyle finanse edilmesinin daha iyi olacağına karar verilmiş.