Anasayfa Haber Samsung Galaxy Watch 5 Lansman Tarihi Sızdırıldı

Samsung Galaxy Watch 5 Lansman Tarihi Sızdırıldı

Galaxy Watch 5 Pro Batarya

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 5’in lansman tarihi ve renk seçenekleri, resmi duyurudan önce ortaya çıktı.

Samsung, önümüzdeki birkaç ay içerisinde Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 katlanabilir akıllı telefonları ile birlikte yeni akıllı saatlerini de piyasaya sürecek. Jon Prosser’a göre şirket, yeni akıllı saatleri Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro’yu 10 Ağustos 2022’de görücüye çıkartacak.

Samsung’un yeni akıllı saat serisi, 10 Ağustos tarihinde ön siparişe hazır olacak. Cihazların genel satışla sunulmaları ise 26 Ağustos tarihini bulabilir. Galaxy Watch 5, 40mm ve 44mm olmak üzere iki farklı versiyonu ile piyasaya sürülüyor. Cihazın 40mm versiyonu Phantom Black, Pink Gold ve Silver renk seçenekleri ile birlikte geliyor. 44mm versiyonu ise Phantom Black, Silver ve Sapphire renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Galaxy Watch 5 pro

Şirketin akıllı saat serisinin daha yüksek versiyonu olan Galaxy Watch 5 Pro ise yalnızca 46mm boyut seçeneği ile piyasaya sürülecek. Akıllı saat, Phantom Black ve Silver renk seçenekleri ile birlikte geliyor. Akıllı saat ailesinin premium üyesi, birinci sınıf malzemeler ve normal sürüme kıyasla daha büyük bir ekrana sahip olabilir. Ayrıca saat, beraberinde büyük bir batarya kapasitesini sunacak.

Yaklaşmakta olan her iki akıllı saatin de dairesel bir AMOLED ekrana, 5nm üretim süreci ile tasarlanmış işlemciye, One UI Watch arayüzüne sahip Wear OS 3 işletim sistemine, metal bir kasaya, toza ve suya dayanıklılık sertifikasına ve değiştirilebilir saat kayışlarına sahip olması bekleniyor. Cihazlarda ayrıca ivmeölçer, barometre, GPS, jiroskop, kalp atış hızı sensörü ve EKG’nin yanı sıra bir cilt sıcaklığı sensörü de yer alacak.