Anasayfa Haber M2 İşlemcili iPad Pro Modelleri Eylül veya Ekim’de Tanıtılabilir

M2 İşlemcili iPad Pro Modelleri Eylül veya Ekim’de Tanıtılabilir

M2 işlemcili iPad Pro

Apple, 6 Haziran’da düzenlemiş olduğu WWDC 2022 konferansında M2 işlemcisini duyurmuş ve yeni nesil işlemciden güç alan MacBook Air ve MacBook Pro modellerini tanıtmıştı. Apple’ın bir sonraki M2 işlemcili ürünleri merak edilirken, sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Mark Gurman, şirketin planları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Cupertinolu teknoloji devinin M2 işlemcili iPad Pro modelleri üzerinde çalıştığını ileri süren Gurman, bu modellerin de Eylül veya Ekim 2022‘de piyasaya sürülebileceğini dile getirdi.

Apple’ın 120Hz mini-LED ekranlı 14.1 inçlik iPad Pro hazırlığında olduğunu ifade eden Gurman, ne yazık ki bu modelin 2022’de yılında lanse edilmeyeceğini belirtti. Bunun yerine de şirketin 2022 yılı bitmeden 11 ve 12.9 inçlik iPad Pro modellerini lanse edeceğini söyleyen analist, söz konusu modellerin M2 çipinin yanı sıra kablosuz şarj desteğine ev sahipliği yapacağını da vurguluyor.

Apple M2 işlemcili iPad Pro

Gurman: M2 İşlemcili iPad Pro Modelleri Bilgisayara Yakın Bir Deneyim Sunacak

Şimdilik Apple cephesinden bu iddiaları doğrulayan herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak, şirkete yakın kaynakların elde ettiği bilgilere göre, bu yıl tanıtılması beklenen her iki iPad Pro modelinin hem donanım hem de yazılımsal olarak bilgisayara yakın bir kullanım sunacağını öngörülüyor.