Anasayfa Haber Resident Evil 4 Remake Oynanış Videosu Yayınlandı

Resident Evil 4 Remake Oynanış Videosu Yayınlandı

Resident Evil 4 Remake oynanış videosu

Capcom tarafından geliştirilen Resident Evil 4‘ün remake sürümü birçok oyuncu tarafından merak ediliyor. Özellikle serinin hayranları yenilenen grafikler ve oynanış mekanikleri eşliğinde Resident Evil 4’ün gergin ve karanlık atmosferini yeniden deneyimlemek için oyununun remake versiyonunu dört gözle beklerken, Capcom kısa süre önce yayınlamış olduğu Resident Evil 4 Remake oynanış videosu ile heyecanın dozunu biraz daha arttırdı.

Oyunun yeniden geliştirilen sürümünden oldukça kısa bir kesiti oyuncularla paylaşan geliştirici firma, RE4 Remake’in güçlü grafiklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Yayınlanan oynanış videosunun ışında ufak bir değerlendirme yapacak olursak, Resident Evil 4 Remake’ın Resident Evil 2 ve Resident Evil 3 Remake kalitesinde bir yapım olacağını söyleyebiliriz. Dilerseniz, lafı daha uzatmadan sizleri yayınlanan kısa oynanış videosu ile baş başa bırakalım.

Resident Evil 4 Remake Oynanış Videosu

 

Haziran ayının başında duyurulan RE4 Remake, 24 Mart 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformları için çıkış yapacak.