Anasayfa Haber Supraland Ücretsiz Oldu

Supraland Ücretsiz Oldu

Supraland Ücretsiz

Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunu Supraland oldu. Normaldeki fiyatı 31.30 TL olan oyun geçtiğimiz hafta verilen Maneater’ın yerini aldı.

Portal, Zelda ve Metroid’in ortak bir karışımı olarak lanse edilen oyunda keşfetmeniz, bulmacaları çözmeniz, canavarlarla mücadele etmeniz, yeni yerlere ulaşmanıza yardımcı olacak gizli yükseltmeler ve yeni beceriler bulmanız gerekiyor.

Oyunun açıklaması ise şu şekilde: “Supraland, bir Birinci Şahıs Metroidvania Bulmaca oyunudur. Başlıca ilham kaynakları Zelda, Metroid ve Portal’dır. Supraland, oyuncunun zeki olduğunu varsayar ve bağımsız olarak oynamasına izin verir. Hikâye minimaldir, sana ulaşmaya çalışacağın kapsamlı bir hedef sunar ve ardından seni özgür bırakır. Çocuklara uygun görsellere rağmen, oyunun ana hedef kitlesi deneyimli oyunculardır. Oynama Süresi: ~12-25s.”

Supraland Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core2Duo 2.66 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafikler: GTX 780
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Supraland sonrasında 23 Haziran tarihinden itibaren hediye edilecek oyunlar ise Car Mechanic Simulator 2018 ve A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition olarak şimdiden açıklanmış durumda.