Anasayfa Haber Samsung Galaxy S22 FE İptal Edilmiş Olabilir

Samsung Galaxy S22 FE İptal Edilmiş Olabilir

Samsung Galaxy S22 FE

Samsung, ilk olarak 2020 yılında Samsung Galaxy S20 FE modelini piyasaya sürmüştü. Uygun fiyatıyla ön plana çıkan S20 FE, amiral gemisi seviyesine yakın özellikleriyle de kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Daha sonrasındaysa S21 FE modelini lanse eden Samsung, ne yazık ki bu modeliyle istediği satış rakamlarına ulaşamamıştı. Tüm gözler serinin bir sonraki modeli olacak olan Samsung Galaxy S22 FE modeline çevrilmişken, Güney Koreli şirketin söz modeli piyasaya sürmeyeceği iddia edildi.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile‘ın özel haberine göre, SM-S900 kod adına sahip olması beklenen Samsung Galaxy S22 FE modelinin şirketin herhangi bir veri tabında bulunmadığı ve bahsi geçen modelin ertelenmiş olabileceği konuşuluyor.

Şimdilik Samsung’un neden böyle bir hamleye imza atacağı bilinmiyor. Ancak, S22 FE’nin iptal edilmesinin en büyük nedeni olarak S21 FE’nin düşük satış rakamları gösteriliyor.

Fan Edition Serisi Tamamen İptal Edilebilir

Aynı zamanda bir diğer raporda da Samsung’un Fan Edition serisini tamamen iptal edeceği ileri sürülmüş. Bunun yerine de Galaxy S serisindeki temel modellerin Fan Edition modellerinin yerini alacağı iddia ediliyor.