Anasayfa Haber Yeni Battlefield Oyununda Hikaye Modu Bulunacak

Yeni Battlefield Oyununda Hikaye Modu Bulunacak

Bir sonraki Battlefield oyunu hikaye

Battlefield 2042 çıkışıyla beraber büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Gerek hikaye modunun olmayışı gerek de oyundaki hatalar Battlefield 2042’nin olumsuz yorumlar almasına sebep oldu. Bu yaşananların ardından tüm gözler yeni Battlefield oyununa çevrilmişken, Electronic Arts kendi sitesi üzerinden, serinin bir sonraki oyunu üzerinde çalışacak bir Tasarım Direktörü ilanı yayınladı. Yayınlanan bu iş ilanı da serinin bir sonraki oyunu hakkında bazı ipuçlarını gözler önüne serdi.

Hikaye Modu Yeniden Geliyor

EA’nin kendi web sayfası üzerinden yayınlanan iş ilanına göre geliştirici firma, işe alacağı kişinin bir sonraki Battlefield oyununun hikaye modunun tasarım ekibini ve tasarım vizyonunu yöneteceğini ifade ediyor. EA, ayrıca iş ilanına başvuracak olan kişilerin en az 10 yıl deneyime sahip ve tek oyunculu oyunları geliştirmekte deneyimli olması gerektiğine de özellikle dikkat çekiyor.

Henüz EA ve DICE cephesinden serinin bir sonraki oyunu hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak şirkete yakın kaynaklara göre, DICE’in bu sefer hikaye moduna oldukça ağırlık vermesi ve Battlefield 2042 sonrası oyuncuların karşısına oldukça sağlam bir yapımla çıkması bekleniyor. Tabi bunlar bir varsayım. Bakalım, EA yeni Battlefield oyunu ile beklentileri karşılayabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.