Anasayfa Haber WhatsApp, Çevrimiçi Durumu Gizleme Özelliği Üzerinde Çalışıyor

WhatsApp, Çevrimiçi Durumu Gizleme Özelliği Üzerinde Çalışıyor

WhatsApp çevrimiçi görülme gizleme

Popüler anlık mesajla uygulaması WhatsApp kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce fotoğraf bulanıklaştırma özelliğini herkese açan WhatsApp, şimdi de çevrimiçi durumu gizleme özelliği üzerinde çalışıyor.

WABetaInfo tarafınca servis edilen bilgilere göre, mesajlaşma uygulaması yakında kullanıcıların çevrimiçi bilgisini kapatabilmesine olanak sağlayacak. Uygulamaya eklenecek olan yeni ayar sayesinde kullanıcılar çevrimiçi olduklarını belirledikleri kişilerden gizleyebilecekler. Böylece belirdiğiniz kişiler WhatsApp’daki çevrimiçi bilginizi görüntüleyemeyebilecekler.

WhatsApp Çevrimiçi Görülme

Halihazırda geliştirme aşamasında olan özelliğin tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Ancak, WABetaInfo’nun aktardığı bilgilere göre bahsi geçen özelliğin en kısa süre içerisinde hem iOS hem Android ve hem de Masaüstü kullanıcıları için yayınlanması bekleniyor.

WhatsApp Yeni Gizlilik Özelliklerini Kullanıma Sunmaya Devam Ediyor

Hatırlayacağınız üzere anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geride bıraktığımız yıl kullanıcılar için bazı gizlilik ayarlarını kullanıma sunmuştu. Bu gizlilik ayarları sayesinde kullanıcılar fotoğraflarını, hakkında bilgilerini ve durum güncellemelerini istedikleri kişilerden gizleyebiliyorlardı.

Bu haftaysa bu uygulamaya yeni bir seçenek daha ekleyen anlık mesajlaşma uygulaması, kullanıcıların son görülme zamanını, profil fotoğrafını, hakkında bilgisini ve durum güncellemesini sadece belirli kişilere gizleyebilmelerine olanak sağladı.