Anasayfa Haber AirPods Pro 2, Bütünleşik Kalp Ritmi Sensörü İle Gelmeyebilir

AirPods Pro 2, Bütünleşik Kalp Ritmi Sensörü İle Gelmeyebilir

AirPods Pro 2 Kalp Ritmi Sensörü

AirPods Pro 2 kablosuz kulaklıkların bütünleşik bir kalp ritmi ve vücut ısısı sensörüne sahip olması bekleniyordu. Öte yandan Bloomberg’den Mark Gurman, bu özelliklerin herhangi bir zamanda gelme ihtimalinin düşük olduğunu söylemiş durumda.

Gurman, Power On bülteninde “Geçtiğimiz birkaç ay içinde, bu yılki modelin kullanıcının kalp ritmi veya vücut ısısını belirleme yeteneği kazandığına dair söylentiler vardı. 2022 güncellemesinde hiçbir özelliğin gelmeyeceği söylendi.” Gurman, her iki özelliğin de Apple içinde araştırıldığını ve bir gün gelebileceğini de sözlerine ekliyor.

Önceki söylentiler ‌AirPods Pro‌ 2’nin kalp ritmini ve vücut ısısını kulak içinden ölçebileceğini söylüyordu. Ayrıca kulaklıkların USB-C, güncellenmiş bir H1 yongası ve Find My işlevselliğine sahip olacağını ileri sürülmüştü.

Apple, AirPods Pro için 2019’daki lansmanından bu yana geçen sonbaharda yeni bir MagSafe şarj kutusu dışında herhangi bir güncelleme sunmadı. Apple’ın AirPods Pro’nun yeni bir sürümünü bu yıl içinde, büyük ihtimalle de bu sonbaharda iPhone 14 ve yeni Apple Watch modellerini piyasaya sürdüğü sıralarda duyurması bekleniyor.