Anasayfa Haber Asus ROG Phone 6’nın Resmi Basın Görselleri Sızdırıldı

Asus ROG Phone 6’nın Resmi Basın Görselleri Sızdırıldı

Asus ROG Phone 6 basın görselleri

Uzunca bir zamandır sızıntı haberlerine konu olan Asus ROG Phone 6 için geri sayım devam ediyor. 5 Temmuz 2022 tarihinde düzenlenecek lansmanla beraber resmiyet kazanacak olan oyuncu telefonu için sızıntıların ardı arkası kesilmezken, şimdi de Asus ROG Phone 6’nın resmi basın görselleri sızdırıldı.

Asus ROG Phone 6 Basın Görselleri Sızdı

Sızdırılan basın görsellerini inceleyecek olursak, yeni nesil oyuncu telefonunun önceki modellere benzer bir tasarım anlayışına ev sahipliği yaptığını söyleyebiliriz. Cihazın tasarım detaylarına göz gezdirdiğimizdeyse, bizleri arka yüzde üçlü arka kamera kurulumu karşılıyor. Bu üçlü kamera kurulumun hemen altındaysa ROG Gamer logosu ve RGB LED matris göze çarpıyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geleceği netlik kazanan oyuncu telefonunun ön tarafındaysa, ince çerçeveli bir ekran tasarımı ön plana çıkıyor. Bu ekranınsa 6.78 inç büyüklüğünde olacağı ifade edilmiş. Bunun dışında cihazın sol tarafında USB Type-C bağlantı noktası ve SIM kart girişi mevcut.

Asus ROG Phone 6 Özellikleri Nasıl Olacak?

Henüz Asus’un yeni nesil oyuncu telefonunun özellikleri hakkında herhangi bir resmi bir açıklamada bulunulmadı. Ancak şirkete yakın kaynakların servis ettiği bilgilere göre, söz konusu telefon 6.78 inçlik FHD+ çözünürlük sunan bir ekranın üzerine inşa edilecek.

İşlemci tarafında da Qualcomm’un en yeni amiral gemisi işlemcilerinden biri olan Snapdragon 8 Gen 1 Plus‘dan güç alacağı belirtilen telefon, ayrıca 65W hızlı şarj destekli 6000 mAh’lik bir batarya tarafından da beslenecek. Aynı zamanda tüm bu özelliklere ev sahipliği yapacak olan modelin arka tarafında da 64 MP’lik ana kameralı üçlü arka kamera kurulumuna yer verilecek.