Anasayfa Haber Xiaomi Mi Band 7 Pro Duyuruldu! İşte Özellikleri

Xiaomi Mi Band 7 Pro Duyuruldu! İşte Özellikleri

Xiaomi Mi Band 7 Pro Özellikleri

Xiaomi 12S serisi ile birlikte merakla beklenilen Xiaomi Mi Band 7 Pro da tanıtıldı. İşte Xiaomi Mi Band 7 Pro özellikleri ve fiyatı.

Xiaomi Mi Band 7 Pro Özellikleri

Pro modeli, akıllı bant ve akıllı saat arasındaki çizgiyi aşıyor. Modeli, Mi Band 7 ekranından yatay olarak daha geniş olan 1.64 inç ekrana sahip. Xiaomi Mi Band 7 Pro’nun AMOLED ekranı 326 ppi retina seviyesi piksel yoğunluğuna sahip. Ekstra yüzey alanı, sağlık verilerini ve bildirimleri görüntülemek için daha fazla alan sunuyor. Otomatik parlaklık sağlayan ortam ışığı sensörü ve Her Zaman Açık Ekran modu da diğer geliştirmelerden. Xiaomi ayrıca 180’den fazla yeni saat arayüzü tasarladı. Pro’nun diğer önemli avantajı, yerleşik GPS alıcısıyken GPS, GLONASS, Galileo, Beidou ve QZSS’yi destekliyor.

Mi Band 7 Pro, tüm gün kalp atış hızı ve kan oksijeni takibine sahip. Cihaz, SpO2 seviyelerinizin çok düşük olduğunu algılarsa bildirimde bulunacak. Hafif, derin ve REM uykusu olmak üzere üç aşamayı takip eden gelişmiş uyku izleme de mevcut.

Akıllı bant, 10 koşu parkuru da dahil olmak üzere 117 egzersiz modu ile birlikte geliyor. Bunların arasında birkaç beceri seviyesi için aralıklı koşu kursları, Orta Yoğunlukta Aralıklı Antrenman (MIIT), aerobik dayanıklılık antrenmanı ve daha fazlası bulunuyor. Atılan günlük adımlar, yakılan kaloriler veya diğer ölçümler için madalyalar kazanarak arkadaşlarınızı sağlıklı kalma oyunu oynamaya davet etmeniz mümkün.

Ek olarak, bant 5 ATM su geçirmezlik derecesine sahip. Yani cihazı havuzda kullanma şansına sahipsiniz. 235mAh bataryaya sahip olan bandın normal kullanımda 12 gün veya yoğun kullanımda 6 gün dayanması bekleniyor. Şarj süresi ise yaklaşık 1 saat.

Xiaomi Mi Band 7 Pro Fiyatı

Xiaomi Mi Band 7 Pro 4 Temmuz itibarıyla Çin’de satışa çıkıyor. Diğer ülkelerde çıkıp çıkmayacağı henüz belirsiz. Ürünün fiyatı ise 60 dolar.