Anasayfa Haber Özel FSR 2.0 Modu Red Dead Redemption 2’ye Uyarlandı

Özel FSR 2.0 Modu Red Dead Redemption 2’ye Uyarlandı

AMD FSR 2.0 teknolojisinin gayriresmî olarak çeşitli oyunlara uygulandığını duymuştuk. Henüz resmi destek sunulmayan teknoloji için temel olarak yerleşik DLSS kitaplığını FSR 2.0 ile değiştirmek yeterli. Öte yandan geliştiriciler tarafından optimizasyon yapılmadığından dolayı oyunda çeşitli sorunlarla karşılaşma ihtimali var.

Mod yapımcıları, geçmişte Cyberpunk 2077 ve Dying Light 2 için bir çalışma yapmıştı. Şimdi sırada Red Dead Redemption 2 için aynı yöntemi temel alan başka bir mod daha var. Yani farklı yöntemlerle oyunda FSR 2.0 teknolojisini kullanmak mümkün. Ancak bu değişikliklerin hiçbiri resmi değil ve oyunlar henüz FSR için optimize edilmedi.

Red Dead Redemption 2 modu, RealIndica tarafından Cyberpunk 2077 modlamasına benzer şekilde uyarlandı. Modlama işlemi nispeten kolay fakat DX 12 API’si kullanılması şart. Aşağıda gerekli adımları görebilirsiniz. Bu işlemi biz denemedik ve olası bir soruna karşı oyun dosyalarınızı yedeklemenizi öneriyoruz.

Red Dead Redemption 2 FSR 2.0 Modlama

  • Vulkan değil, DX12 API’sini kullandığınızdan emin olun.
  • Belgeler\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings\ içinde bulunan system.xml dosyasında “asyncComputeEnabled” öğesinin “false” olarak ayarlandığından emin olun.
  • GitHub üzerinden mod dosyalarını indirin.
  • İçeriği RDR 2 dosyasının içine çıkarın.
  • En sonunda oyunu alıştırın.