Anasayfa Haber PS Plus Essential Ağustos 2022 Oyunları Açıklandı

PS Plus Essential Ağustos 2022 Oyunları Açıklandı

PS Plus Essential Ağustos 2022

Sony tarafından PS Plus Essential Ağustos 2022 ücretsiz oyunları duyuruldu. Sunulacak oyunlar arasında Yakuza: Like A Dragon, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ve Little Nightmares bulunuyor.

PS4 ve PS5 için Yakuza: Like A Dragon oyununda Tokyo’da düşük rütbeli bir yakuza ailesinin düşük rütbelisi Ichiban Kasuga, işlemediği bir suç için 18 yıl yattıktan sonra topluma geri dönüyor. Modern bir Japon şehrini keşfederken ve savaşırken, Kasuga’nın ailesinin ihanetinin ardındaki gerçeği ortaya çıkaracaksınız. Yeni yeteneklerin ve kombo becerilerin kilidini açmak için onlarla zaman geçirerek, toplumun dışlanmışlarından oluşan bir paçavra grubundan bir ekip kuracaksınız.

Yine PS4 ve PS5 için Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ise şimdiye kadar yapılmış en ikonik kaykay oyunu. Bu defa Tony Hawk’s Pro Skater ve Tony Hawk’s Pro Skater 2’yi HD olarak sıfırdan yeniden oluşturulmuş destansı bir koleksiyonda oynayacaksınız. Oyunda tüm profesyonel patenciler, seviyeler ve püf noktaları tamamen yenilenmiş olarak geri dönüyor.

Son olarak PS4 için Little Nightmares’te kendinizi çocukluk korkularınızla yüzleştirecek karanlık ve tuhaf bir hikayeye bırakacaksınız. Oyunda Six’in bir sonraki yemeklerini arayan yozlaşmış ruhların yaşadığı geniş, gizemli bir gemi olan Maw’dan kaçmasına yardım edeceksiniz. Yolculuğunuz boyunca ilerlerken, kaçabileceğiniz bir hapishane ve keşfedilecek sırlarla dolu bir oyun alanı sunan en rahatsız edici oyuncak bebek evini keşfedeksiniz. Hayal gücünüzü serbest bırakmak ve çıkış yolunu bulmak için içinizdeki çocukla yeniden bağlantı kurmanız gerekecek.

Yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunlarının 2 Ağustos tarihinde sunulacağını belirtelim. Geçtiğimiz ayın oyunlarını da kütüphanenize eklemeyi sakın unutmayın.

PS Plus Ağustos 2022 Oyunları

  • Yakuza: Like A Dragon
  • Tony Hawk’s Pro Skater 1+2
  • Little Nightmares bulunuyor.