Anasayfa Haber AMD, Hayran Mağazasında Oyuncu Koltuğu Satmaya Başladı

AMD, Hayran Mağazasında Oyuncu Koltuğu Satmaya Başladı

AMD’nin resmi çevrimiçi hayran mağazası bildiğiniz üzere markanın meraklıları için farklı ürün seçenekleri sunuyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıllarda şirketin “AMD” logolu dağ bisikleti satmaya başladığını yazmıştık. Yonga üreticisi şimdi oyuncu koltuğu satışa sunmak üzere Vertagear ile işbirliği yaptı.

PL4500 AMD Edition, siyah/beyaz ve siyah/kırmızı renk seçenekleri ile satışa çıktı. Vertagear’ın sınırlı sayıda oyuncu koltuğu ürettiği söyleniyor. PL4500 modeli 579 dolarlık satış etiketine sahip ve doğrudan üretici tarafından gönderiliyor. Koltuğun standart versiyonu normal zamanlarda 549 dolara satılıyor, yani AMD versiyonu yaklaşık 30 dolar daha pahalı.

PL4500, hafızalı köpük yastıkları sayesinde bel ve boyun desteği sunuyor. Kolçaklara gelince, oturma biçiminizi ayarlayabilmeniz için 3D ayarlama imkanı tanıyor. Sırtlık ayarlanabilir yapıda ve 80 ila 140 derece arasında eğim ayarına izin veriyor. Bu arada dört pozisyonlu kilitleme sistemi, favori oturma şeklinize göre koltuğu kilitlememizi sağlıyor.

Diğer oyun koltuklarından farklı olarak PL4500 AMD Edition’da herhangi bir RGB aydınlatma göremiyoruz. Ancak Vertagear, 199.99 dolarlık fiyatıyla isteğe bağlı bir RGB kiti satıyor.