Anasayfa Haber NVIDIA, SIGGRAPH 2022 Etkinliğinde Sahne Alacak

NVIDIA, SIGGRAPH 2022 Etkinliğinde Sahne Alacak

NVIDIA, SIGGRAPH 2022 (8-11 Ağustos) ile birlikte yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapmak üzere hazırlanıyor. Jensen Huang ve üst düzey NVIDIA yönetimi, 9 Ağustos’ta bir özel konuşmada (Special Address) sahne alacak. Yeşil takımın yer alacağı etkinlik, ACM SIGGRAPH tarafından yıllık olarak düzenlenen ve bilgisayar grafikleriyle ilişkili olan SIGGRAPH 2022’nin (Special Interest Group on Computer Graphics and Interactive Techniques) bir parçası olarak planlanıyor.

CEO Huang ve ekibinin katılacağı Special Address, SIGGRAPH’ın ikinci günü için planlandı. NVIDIA’nın resmi web sayfasına bakılırsa katılmak için kayıt gerekmeyecek. Ancak şu ana kadar canlı yayın ile ilgili hiçbir bilgi de verilmiş değil.

NVIDIA, bu etkinlikte yapay zeka destekli sanal dünyaların geleceğine ilişkin konuşmalar yapacağını söylüyor. Şirket geçen yıl RTX A2000 ekran kartıyla birlikte OmniSurface ve GanVerse3D gibi birkaç yazılım teknolojisini, Blender ve Adobe Premiere eklentilerini ve Derin Öğrenme Enstitüsü’nün kuruluşunu duyurmuştu.