Anasayfa Haber Google Pixel 6a için Android 13 Beta 4.1 Yayınlandı

Google Pixel 6a için Android 13 Beta 4.1 Yayınlandı

Android 13 özellikleri

Google Pixel 6a, yalnızca bir haftadan daha kısa bir süredir piyasada olmasına rağmen büyük bir güncelleme aldı. Yeni akıllı telefon için Android 13 Beta 4.1 sürümünü yayınlayan şirket, çok sayıda yeni özellik ve küçük kozmetik değişiklikler ile geliyor.

Google Pixel 6a akıllı telefon sahipleri, yeni güncellemeyi telefonlarında kullanabilmek için birkaç farklı yol izleyebilecek. İlk olarak Android Beta Programı web sitesine giderek buradan Google hesaplarına giriş yapan kullanıcılar, hangi cihazların uygun olduğunu görüntüleyerek güncellemeyi indirebilecekler. Daha önce, Android 12 gibi daha eski bir beta programına kaydolan kullanıcıların, Android 13’e güncelleme yapabilmek için tekrar kaydolmaları gerekiyor. Bununla birlikte, güncellemenin henüz beta versiyonunda olduğunu ve herhangi bir veri kaybı yaşanmaması adına yedekleme işleminin yapılması gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Google Pixel 6A fiyatı ve özellikleri
Google Pixel 6a

Güncellemeyi kullanabilmek için ikinci yöntem, cihazı beta sürümüne manuel olarak güncellemek. Bu yöntemi kullanmak isteyen kullanıcılar, Google’dan en son sistem sürümünü indirerek cihazlarına yükleyebilir. Ayrıca, Android Flash Tool’u kullanarak da Android 13 Beta 4.1 indirilebiliyor. Böylelikle bu araç sayesinde, Pixel 6a cihazında yeni Android sürümü kullanılabiliyor.

Android 13 Beta sürümünde çok sayıda değişiklik bulunuyor. Yeni sürümdeki tüm değişiklikleri buradan okuyabilirsiniz. Biz de değişikliklerden bazılarını burada ele alacak olursak, işletim sistemi temalı simgeler, büyük ekranlar ve tabletler için destek, gizlilik ve güvenlik güncellemeleri ve görsel iyileştirmelerden bahsedebiliyoruz.

Son olarak yeni güncellemenin tüm Pixel 6a kullanıcıları için aktif edildiğini belirtelim.