Anasayfa Haber Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 Fiyatı Sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 Fiyatı Sızdırıldı

Z Fold4 Gorilla Glass Victus+

Samsung’un yaklaşmakta olan katlanabilir cihazları Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün fiyatları, Unpacked 2022 etkinliğinden önce ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Unpacked 2022 etkinliğine yalnızca birkaç gün kaldı. Şirket, yeni Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ü piyasaya sürecek. Bunun yanı sıra şirket, aynı etkinlikte Galaxy Buds 2 Pro ve Galaxy Watch 5 serisini de kullanıcılar ile buluşturacak.

Resmi lansman öncesinde, Samsung cihazları hakkında pek çok ayrıntı çevrimiçi olarak sızdırılmıştı. Tasarım ve teknik özellikler de dahil olmak üzere, ortaya çıkan söylentiler Samsung’un yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonlarının tüm donanım ayrıntılarını ortaya koyuyor. Cihazlarla ilgili sızdırılan son bilgi ise katlanabilir akıllı telefonların fiyatlandırma detaylarını da bizlere gösteriyor.

Galaxy Z Fold4 çıkış tarihi
Samsung Galaxy Z Fold4

Şirketin 10 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Unpacked 2022 etkinliği öncesinde tipster Sudhanshu, yaklaşmakta olan katlanabilir cihazların fiyatlandırma ayrıntılarını sızdırdı. Sudhanshu’nun verdiği bilgilere göre, 256 GB dahili depolama alanına sahip olan Galaxy Z Fold 4 varyantının fiyat etiketi 1.879€ olarak belirlenmiş. Aynı cihazın 512 GB’lık varyantı ise 1.999€’luk fiyatı ile satışa sunulacak. Şirketin, Z Fold 4 modelinde standart olarak 12GB RAM sunacağını da hemen belirtelim.

Öte yandan Galaxy Z Flip 4, temel 128 GB depolama alanına sahip varyantı için 1.149€’luk başlangıç fiyatına sahip olacak. Telefonun 256 GB’lık varyantı, 1.199€’luk fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Samsung ayrıca, 512 GB dahili depolama alanına sahip varyantı 1.329€ karşılığında piyasaya sürmeyi planlıyor. Galaxy Z Flip 4’ün de standart olarak 8GB RAM ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Son olarak yeni katlanabilir akıllı telefonların fiyatlandırmalarının henüz söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım. Resmi fiyat bilgisini, Unpacked etkinliği ile birlikte öğrenebileceğimizi belirtelim.