Anasayfa Haber LEGO Bricktales Çıkış Tarihi Duyuruldu

LEGO Bricktales Çıkış Tarihi Duyuruldu

LEGO Bricktales Çıkış Tarihi

Thunderful ve LEGO Group, LEGO Bricktales oyununun yayınlanacağı platformları duyurdu. Buna göre oyun Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacak. Ek olarak oyun PC (Steam) için de yayınlanacak. Çıkış tarihinin de 2022’nin 4. çeyreği olması planlanıyor.

LEGO Bricktales, oyuncuların tamamının LEGO temalı beş farklı biyomda yolculuk etmelerini sağlıyor. Oyuncular ayrıca fizik tabanlı bulmacaları çözmelerine olanak tanıyan ve aynı zamanda market standları, müzik kutuları, vinçler ve jirokopterler gibi birden fazla kreasyonu hayata geçiren yeni bir inşa mekaniğine de erişebilecek.

Biyomların kendileri bir orman, bir çöl, hareketli bir şehir köşesi, yükselen bir ortaçağ kalesi ve tropik Karayip Adaları gibi yerleri içerecek. Bu dünyaların her birinde, oyuncunun yardımına ihtiyaç duyacak ve iyi işler yaparken yeni becerilerin kilidini açmalarına izin verecek LEGO Minifigürler’i de olacak. Oyun ayrıca, oyuncuların hayal gücünü zorlayacak ve işe yarayacak benzersiz bir yapı bulabilmeleri için kendi tuğla setlerine sahip çeşitli inşaat noktalarına sahip.

LEGO Bricktales, bu yılın 4. çeyreğinde çıkacak.