Anasayfa Haber WhatsApp Yeni Windows Uygulamasına Kavuştu

WhatsApp Yeni Windows Uygulamasına Kavuştu

WhatsApp Yeni Windows

WhatsApp, eski web tabanlı arka ucu kullanmayan ve Windows işletim sisteminde yerel olarak çalışacak şekilde güncellenen yeni ve yerel bir Windows uygulamasını piyasaya sürüyor. Uygulama ilk bakışta çok farklı görünmese de yeni uygulama daha iyi çalışacak, daha az kaynak kullanacak ve eskisinden daha hızlı başlatılacak. Uygulama ayrıca telefonunuz çevrimdışıyken de klavyenizden sohbetleri devam ettirmenize olanak tanıyacak.

WhatsApp ayrıca yeni bir macOS uygulaması üzerinde de çalışıyor. Öte yandan bu hala geliştirme aşamasında. macOS uygulaması kapalı bir betada test ediliyor ve bir macOS “Evrensel uygulaması” olarak gelecek. Uygulama, WhatsApp uygulamasının iPhone sürümünü temel alacak ve Apple silikon dizüstü bilgisayarlarda çalışacak. Yeni WhatsApp masaüstü uygulamasının erken beta sürümünün mevcut sürümden önemli ölçüde daha hızlı olduğu ifade ediliyor.

Yeni WhatsApp masaüstü uygulamasını hangi platformda kullanırsanız kullanın, yine de onu bir telefon numarasına bağlı bir akıllı telefon hesabına bağlamanız gerekeceğinin altını çizelim.