Anasayfa Haber Bülten Mercusys Mesh Sistemleri Yenilenerek Güçlendi

Mercusys Mesh Sistemleri Yenilenerek Güçlendi

Mercusys mesh

Mercusys, evlerdeki Wi-Fi sorunlarının pek çoğuna kesin çözüm sağlayan Mesh teknolojisine yatırımlarını sürdürüyor. Uygun fiyatlı Mesh çözümleriyle Türkiye’de pek çok kullanıcının Mesh teknolojisyle tanışmasını sağlayan marka, Halo Mesh ailesini güçlendiriyor. Son olarak en yeni Wi-Fi teknolojisi olan Wi-Fi 6 destekli modelini de duyuran Mercusys, her ihtiyaca uygun Mesh çözümü sağlamayı hedefliyor.

N teknolojili Halo S3 ve S12 modellerinden hemen sonra AC teknolojili (Wi-Fi 5) iki Mesh çözümünü daha Türkiye’de satışa sunan Mercusys, bu iki model ile birlikte Android ve iOS destekli uygulama desteği de sunmaya başladı. Kullanıcılara akıllı telefonlar üzerinden kurulum ve yönetim olanağı sunan bu uygulama, aynı zamanda evden uzaktayken de ağı ve bağlı cihazları denetleme, Ebeveyn Denetimi, Misafir Ağı gibi ayarları yapma avantajı sağlıyor.

Mercusys Halo H80X

Wi-Fi 6 teknolojili Halo Mesh sistemi geliyor

Halo Mesh ailesini yenileyip güçlendiren, daha kolay kullanım olanakları sunan Mercusys, yakında Wi-Fi 6 teknolojisine sahip bir modeli de Türkiye’de satışa sunacak. Halo H80X model adlı bu ürün, Wi-Fi 6’nın sağladığı tüm avantajları Mesh teknolojisiyle birleştiriyor ve kullanıcılara hem çok daha hızlı, hem daha geniş kapsama alanlı ve çok sayıda cihaza destek veren hem de Mesh sayesinde kesintisiz bir Wi-Fi ağı sunuyor.

Farklı kullanıcı tipi ve ihtiyaçlarına uygun, N teknolojisinden WiFi 6 teknolojisine kadar Mesh çözümünü, kaliteli ve uygun fiyatla sağlayan Mercusys, Mesh çözümlerinde de bütçe dostu marka olmayı sürdürüyor.