Anasayfa Haber The Expanse: A Telltale Series Duyuruldu

The Expanse: A Telltale Series Duyuruldu

The Expanse: A Telltale Series

Gamescom etkinliği sırasında The Expanse hayranlarını memnun edecek bir duyuru geldi., The Expanse: A Telltale Series adlı Deck Nine’ın popüler bilimkurgu dizisinin yorumlamasını oynamak içinse hayranların bir yıl daha yani 2023 yazına kadar beklemesi gerekecek.

Life is Strange: True Colors ve Telltale Games ile tanınan stüdyo, Gamescom 2022 sırasında yeni bir kamera arkası oynanış fragmanı paylaştı ve oyunun 2023 yazında çıkacağını açıkladı. The Expanse: A Telltale Series, sıfır yerçekimi ortamlarında gezinmeniz gereken sekanslara sahip olacak.

Bu yılın başında sona eren diziden önce geçen oyunun başrolünde Camina Drummer yer alıyor. Dizinin ikinci sezonunda tanıtımının ardından hem TV dizisinde hem de gelecek oyunda aktris Cara Gee tarafından oynanan Drummer, sonraki sezonlarda hayranların favorisi olmaya devam etti.

The Expanse, Telltale Games’in finansal iflastan döndükten sonra üzerinde çalıştığı iki yeni projeden biri. Stüdyo, 2023’te The Wolf Between Us 2’yi de piyasaya sürmeyi planlıyor.