Anasayfa Haber MSI, Özel Bulut Depolama Yazılımını Duyurdu: Cloud Center

MSI, Özel Bulut Depolama Yazılımını Duyurdu: Cloud Center

MSI, dosyaların Android veya iOS cihazlar ile PC arasında hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yedeklenmesine ve indirilmesine olanak tanıyan yeni Cloud Center yazılımını tanıttı. Kişiye özel bulut depolama sayesinde akıllı telefonda bulunan fotoğraf, video ve diğer dosyaları seçili MSI All-in-One PC veya masaüstü bilgisayara yedekleme ve indirme olanağı tanıyan Cloud Center, verimlilik ve üretkenlik odaklı olarak tasarlandı.

PC kullanıcıları için çeşitli yazılımlar geliştirmeye devam eden MSI, Cloud Center hizmeti için MSI markalı All-in-One PC veya masaüstü bilgisayarlarda ekstra bir ücrete gerek olmadığını söylüyor. Yeni yazılımla birlikte fotoğraf, video ve birçok farklı dosyayı Android/iOS cihazlarınızdan yedekleyebiliyoruz. Mobil aygıtların yanı sıra MSI markalı bilgisayarlardan yedekleme yapmak veya yedekli dosyaları indirmek mümkün.

Otomatik Yedekleme

Yalnızca tek bir tıklamayla tüm fotoğraf ve videolarınız kişisel bulut ortamında yüksek gizlilik ve güvenlik altında belirlediğiniz konuma otomatik olarak yedekleyebilirsiniz. Tüm bu dosyaları yedeklemeyi tercih etmiyorsanız isterseniz Android veya iOS cihazlarında bulunan projelerinizi de bağımsız olarak MSI Cloud Center üzerinden buluta yükleyebilirsiniz. MSI Cloud Center ayrıca Çevirimdışı Erişim işlevine de sahip.

Dosyalarınızı Paylaşın

Dosyalarınızı aileniz veya ekip arkadaşlarınızın erişimine açabilirsiniz. İsterseniz bu dosyaları yalnızca sizin erişebileceğiniz şekilde koruma altına da alabilirsiniz. Birçok bulut platformunda olduğu gibi, dosyaları gönderebilir, indirebilir, silebilir, hatta MSI Cloud Center tarafından oluşturulan Karekod ile oturum açma yetkisi verilmiş aile üyeleri veya ekip arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

MSI Cloud Center

Gizlilik, Güvenlik ve Verimlilik

Depolama alanınızda yedeklenecek çok fazla fotoğraf olduğunu düşünüyorsanız bunun için ek özellikler de geliştirildi. MSI Center altındaki bir başka araç olan Smart Image Finder sayesinde fotoğraflarınızı akıllı etiketler sayesinde hızla bulabilir ve sınıflandırabilirsiniz.