Anasayfa Haber Adata XPG, AMD EXPO Destekli LANCER DDR5 Belleklerini Duyurdu

Adata XPG, AMD EXPO Destekli LANCER DDR5 Belleklerini Duyurdu

G.Skill‘in ardından Adata XPG de AMD EXPO (Extended Profiles for Overclocking) teknolojisini destekleyen ilk DDR5 belleklerini tanıttı: XPG LANCER 5600. Dahası, şirket tüm Adata ve XPG markalı DDR5 modüllerinin AMD’nin yeni platformlarıyla uyumlu olduğunu, optimum kararlılık ve performans sağladığını vurguluyor.

XPG LANCER DDR5-5600, 5600 MT/sn’ye kadar frekans hızlarına erişebiliyor. Bu kitler RGB aydınlatmalı ve standart varyantlarla satışa çıkacak. Ayrıca Midnight Black ve Snow White dahil olmak üzere iki ayrı renk seçeneği sunulmuş. XPG, gelecekte CASTER, LANCER ve HUNTER dahil tüm DDR5 bellek modellerinin AMD EXPO’yu destekleyeceğini ve Ekim ayında tüm dünyada satışa sunulacağını söylüyor.

ADATA DDR5 5600 U-DIMM

XPG’nin yanı sıra, Adata markalı DDR5 5600 U-DIMM bellek modülü de piyasaya çıktı. Bu ürünün içerik oluşturucular ve diğer kullanıcılara yüksek bilgi işlem verimliliği ve istikrarlı performans sağlamak için tasarlandığı söyleniyor. ADATA DDR5 5600 U-DIMM kitler tek ve çift kanal seçenekleriyle şu an satışta. LANCER serisi ise Eylül ayının ortalarında tüm dünyada satışta sunulacak.