Anasayfa Haber Intel, Arc ve Alder Lake Sistemlerle Oyunlar Hediye Ediyor

Intel, Arc ve Alder Lake Sistemlerle Oyunlar Hediye Ediyor

Intel, hazır sistemler ve yeni nesil dizüstü bilgisayarları hedefleyen yeni bir promosyon duyurdu. Intel Arc ekran kartları henüz piyasaya yayılmış değil, ancak şirket yeni nesil kartlarıyla bazı önemli oyunlar ve yazılımlar vermeye hazır. Ayrıca böylelikle yeni ekran kartlarının çok yakın olduğunu bir kez daha anlıyoruz.

Promosyon sayfasında dört oyun yer alıyor: Call of Duty Modern Warfare II, Ghostbusters: Spirits Unleashed, Gotham Knights ve Vampire: The Masquerade – Bloodhunt. Bu oyunlardan bazılarının XeSS yükseltme teknolojisi veya ışın izleme gibi Intel GPU özelliklerini destekleyeceğini tekrar hatırlatalım.

Intel ayrıca Cyberlink PowerDirector 365, D5 Render, MAGIX Video Pro X 14, Topaz Gigapixel AI ve XSplit Premium Suite gibi yazılımlar hediye ediyor. Katılımcıların listelenen 5 üründen 3’ünü seçmelerine izin verilecek. Ancak dört oyunun tümü promosyona dahil.

Intel henüz herhangi bir Arc A7/A5 masaüstü GPU sürmedi, bu nedenle kampanya öncelikle mobil cihazlar için geçerli. Promosyon 25 Ağustos’ta başladı ve 31 Aralık’a kadar sürecek. Ek olarak, tüketicilerin Ocak ayına kadar kodlarını talep edebileceği belirtilmiş. Intel tarafından herhangi bir perakendeci belirtilmemiş. Tüm detaylar için Intel’in resmi “hüküm ve koşullar” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.